Najpredávanejšie japonské náplaste teraz opäť na sklade




Jeden z našich najlepších redaktorov bol skvelý. Kým nebol. Denis, ktorý je tu premenovaný z dôvodu ochrany osobných údajov, je našim skvelým kolegom a priateľom - vyzerá dobre, je úspešný vo svojej kariére a má vynikajúci dlhodobý vzťah. Niekto, o kom by ste povedali, má všetko.

Vyštudoval literatúru na Georgetownskej univerzite a rýchlo sa prepracoval od spisovateľa k redaktorovi. Denis bol inšpiráciou. Až na jeden hrozný problém.

V jednom období sa Denis začal dištancovať od kancelárie a nášho tímu. Trpel silným stresom a úzkosťou a príznaky sa prejavovali - začal mať šedivé vlasy, objavoval sa akné a mal bolesti chrbta. Bol úspešný, ale vedľajšie účinky dlhého pracovného času sa doháňali.

Denis je teraz môj blízky priateľ, takže sme boli v kontakte. Vedel, že problém bol v jeho životnom štýle. Kariéru zmenil na uvoľnenejšiu pozíciu v miestnom vydavateľstve, začal sa venovať joge, zdravo sa stravovať. Jeho problémy sa však nezastavili.


Denis strávil dva mesiace pokusom o návrat k svojmu starému ja, ale bolo to všetko jedno - sivé vlasy, vyrážky po akné a bolesti chrbta.

Ale vždy mal záujem o tradičnú medicínu. A rozhodol sa to vyskúšať tým, že pôjde do Japonska a bude sa rozprávať s rôznymi lekármi.

Niektorí lekári sa pokúsili urobiť testy, C-skeny a biopsiu, ale nikto nedokázal presne určiť, prečo Denis zažíval svoje príznaky.

Zdalo sa, že nič nefunguje. Až do jedného rána, keď sa rozprával s poľnohospodárom na miestnom trhu, vyjadril svoje obavy o zdravie.

„Musíte ísť na skryté miesto Ryokan (duchovné útočisko), kam chodí mnoho slávnych Japoncov hľadať lieky na svoje problémy,“ povedal farmár.

A tak Denis urobil - išiel na tento skryté duchovné útočisko na týždeň.

Denis sa týždeň učil od miestnych mníchov - čistil s mníchmi spoločné priestory, zbieral prírodné jedlo, robil jogu a začal sa cítiť o niečo lepšie.

Asi 5. deň na tomto ústraní si praktický lekár všimol, že Denis zažíval silné bolesti chrbta, keď sa pokúšal vstať z postele. Pozrel sa na to, že Denis trpí bolesťami, pozoroval pohyby jeho tela, šedivenie vlasov a akné na tvári.

Odborník povedal Denisovi, že jeho telo vyzerá, akoby malo preťaženie toxínmi. Vyzeralo to, akoby povedal, že Denis žil veľmi stresujúcim životným štýlom a príliš dlho sa zabudol starať o svoje telo. Nastal prírodný neduh, povedal, že by sa to mal Denis pokúsiť.

„Chodidlá sú plné najcitlivejších nervových zakončení a energetických centier tela. Všetky systémy tela pretekajú chodidlami. Kedy ste sa však naposledy riadne starali o nohy?“

Otázka Denisa oslnila. Vedel, že praktik má pravdu - aj keď sa Denis pokúsil správne jesť, ísť na lekciu jogy alebo jogging - nikdy celkom nerozmýšľal o starostlivosti o časť svojho tela, ktorá patrí medzi najdôležitejšie pri udržaní zdravého prietoku krvi v celom tele.

Odborník podal Denisovi špeciálne náplasti na nohy, ktoré podľa neho boli vyrobené z rôznych bylín - storočné ochorenie, ktoré Japonci používali na stabilizáciu prietoku krvi v chodidlách a na zníženie počtu nahromadených toxínov. Nakoniec, povedal, nohy sú tam, kde je prvá čakra - je to vaše spojenie so Zemou, a ak sa o ňu nebudete dobre starať, stratíte toto spojenie.

Náplaste mali peknú levanduľovú vôňu a mali sa používať v noci. Nasledujúcu noc Denis položil náplasti na nohy, podľa pokynov praktika. Cítil príjemné teplo a pohodlie, ktoré mu pomohli rýchlejšie zaspať.

Nasledujúce ráno, keď sa Denis zobudil a odstránil náplasti, boli zafarbené na čierno. Vyzeralo to zvláštne, pretože Denis si minulú noc umyl nohy, takže nemohol byť nijako znečistený. Denis sa vrátil k praktizujúcemu a spýtal sa, aký môže byť dôvod.

„Podľa starých japonských lekárskych poznatkov má naše ľudské telo viac ako 360 akupunktúrnych bodov. Viac ako 60 akupunktúrnych bodov sa nachádza na chodidlách nohy. Naše nohy sú reflexnými zónami našich vnútorných orgánov. “ začal lekár vysvetľovať.

Pokračoval: „Tieto náplasti stimulujú 60 akupunktúrnych bodov na nohách a pomáhajú detoxikovať vaše telo. Bylinná zmes bezpečne a neinvazívne odvádza toxíny z nôh. Toxíny opúšťajúce vaše telo sú to, čo farbí škvrny čierne.“

Denis tomu nemohol uveriť - a mal pravdu. Nikdy v živote nepočul o ničom podobnom. Ale rozhodol sa vyskúšať náplasti a pokračoval v ich používaní ďalší týždeň. Každú noc si dal na nohy čisté biele škvrny a ráno sa zobudil, aby boli škvrny bohato čierne.

S každou nocou sa však škvrny zdali byť čoraz menej čierne. Na 6. deň si všimol, že jeho tvár sa rozjasňovala a získavala späť zdravú textúru. Zdalo sa, že šedivenie jeho vlasov prestalo. Ďalej bolo dokonca aj vstávanie z postele jednoduchšie - bolesti v chrbte sa zmiernili.

Denis našiel storočné riešenie, ktoré nakoniec vyriešilo jeho problémy.


Po týždni používania Denis takmer plakal. Bolesti chrbta a akné ustúpili natoľko, že takmer zabudol, že mu niečo bolo. Chcel si kúpiť ďalšie náplasti, aby sa mohol vrátiť domov, ale povedali mu, že ide o lokálne ochorenie, ktoré sa nebude prezrádzať do širého sveta. Denis však teraz vedel, ako svoje problémy vyriešiť, a sľúbil si, že náplasti znovu vytvorí, a dokonca ich ešte vylepší!

Denis bol predstavený japonskému farmárovi, ktorý pochádza z rodiny generácií lekárov.

Len čo opustil útočisko, vrátil sa Denis do toho istého mesta, kde sa stretol s farmárom na miestnom trhu, a povedal mu príbeh náplastí a informácie o tom, ako pomohli vyriešiť Denisove problémy. Farmár kývol hlavou a povedal, že jeho priateľ vyrobil niečo podobné, ako opísal Denis.

Potom pokračoval v predstavovaní Denisa Kaiovi Akirovi, jeho priateľovi z detstva.

Kai Akira bol starnúci japonský lekár. Vlastnil múdrosť prechádzajúcu generáciami, starostlivosť, trpezlivosť a láska. Vedel, že aby sa telo uzdravilo, malo by sa starať aj o myseľ a dušu.

Kai trávil čas opatrným zberom bylín v lese a neskôr ich miešal tak, ako to robil predtým jeho starý otec a otec. Keď Denis a miestny farmár prišli navštíviť Kai Akiru, v lese blízko jeho domu sa pokojne šuchotalo lístie, neďaleko jeho domčeka rybník s rybami koi, obklopený vyrovnanosťou a tichom. Tu starý muž Kai Akira vysvetlil Denisovi myšlienku „uzdravenia“.

„Liečenie“ je proces, meditácia. Byliny sa zmiešajú do prášku, prášok sa pridá do obväzu na nohy. Tento obväz neskôr dotiahnu do dokonalosti jeho vlastné deti - nášivka, ktorú nazýva Nuubu. Jednoduché, prirodzené riešenie na zníženie účinkov stresu a toxicity, ktoré sú spojené s rýchlym moderným životom.

Denis teda vyskúšal náplsti Nuubu a zistil, že fungujú ešte lepšie ako tá, ktorú vyskúšal pri ústupe. Spolu s Kaiovými deťmi Denis vyrobil desiatky prototypov a testoval každú verziu. Dali vzorky mladým a starším dospelým, ktorí cítili stres a úzkosť a na tele mali viditeľné príznaky stresujúceho života.

Prekvapujúce bolo, že pomohli nielen ľuďom s bolesťami chrbta, ale aj zdraví ľudia bez bolesti hlásili obrovský nárast vitality, energie a pohody.

Nakoniec sa Denis rozhodol priniesť do USA tajné tradičné japonské bylinkové náplasti, pričom pôvodnú výrobu pochádzal od spoločnosti Kai Akira a označením „Nuubu“ prejavil úctu japonskému lekárovi.

Nuubu sa chytilo ako oheň!


Denis rozdal stovky vzoriek Nuubu všetkým, ktorých poznal. Len s ústnym podaním sa ľudia, ktorí trpeli, aj ľudia, ktorí milovali novú energiu, ktorú cítili, opakovane vracali k Denisovi, aby požiadali o ďalšie nášivky na nohy.

Nuubu je teraz k dispozícii všetkým! Denis vytvoril spoločnosť na predaj originálneho, výkonného a dokonalého NUUBU KAŽDÉMU! Rozhodol sa uviesť ich na trh priamo verejnosti za rozumnú cenu. To preto, aby mohol kontrolovať kvalitu. Výrobný proces musí byť presný. Byliny sa musia zbierať a sušiť na vidieku v Japonsku. Proces balenia musí byť presný, bylina za bylinou, rovnako ako ich balil Kai Akira. Denis vedel, že môžu existovať napodobovatelia, ale žiadna iná spoločnosť nemala skutočné tajomstvo, ktoré konkrétne bylinky je potrebné na náplasť zbierať. Prvá sada NUUBU na trhu EXPLODOVALA. Hromadili sa nové a nové objednávky. Dopyt po NUUBU predbehol schopnosť zberačov bylín nazbierať dostatok byliniek!

Nuubu bude pracovať okamžite. Je čas sa zbaviť stresu a úzkosti!

Zistite, ako fungujú, a získajte Nuubu pre seba!

Nuubu pomáha vášmu telu pri odstraňovaní toxínov pomocou sily reflexológie na prenikanie do akupunktúrnych bodov na chodidlách. Tieto podložky na nohy ponúkajú pohodlný a zdravý spôsob, ako vyčistiť vaše telo od toxínov, a pomôžu vám tak žiť silnejší a šťastnejší život. Detoxikačné náplasti obsahujú aj drevný ocot a negatívne ióny, ktoré sú prospešné pre naše telo.

Náplasti na nohy tiež pomáhajú zlepšovať krvný obeh. Medzi slabé príznaky krvného obehu patria studené ruky a nohy, svalové kŕče, únava, ťažké alebo boľavé nohy. Ak máte niektorý z nich, predpokladá sa, že Nuubu pomáha pri ich úľave.

Keď krv cirkuluje cez chodidlo, náplasť využíva tieto body na odvádzanie toxínov. Keď sú toxíny odtláčané, končia na dolných končatinách, ako sú nohy. Gravitácia tiež pomáha pri prenose týchto ťažkých kovov a toxínov na naše nohy - miesto, kam si dáte Nuubu na extrakciu toxínov z tela.*

Čo očakávať


Po prebudení môžu byť náplaste žlté, hnedé alebo čierne. To je vraj reakcia vankúšikov eliminujúcich toxíny cez noc. Prvých pár nocí, ktoré použijete Nuubu, počítajte s tým, že náplaste uvidíte tmavé. Keď ich budete používať nepretržite, začnú mať svetlejšiu farbu - to môže znamenať, že vaše telo prenáša menej toxínov.

1. Pravidelné lieky liečia príznaky, Nuubu sa dostáva ku koreňu problému - toxínom - a lieči ich.

Nuubu je vyvinutý na základe storočnej ázijskej liečivej múdrosti. Rieši skutočnú skrytú príčinu mnohých príznakov, ktoré sa u vášho tela môžu vyskytnúť, odstránením toxínov - hlavnej príčiny mnohých bolestí a problémov - z vášho tela.

2. Nuubu je prírodné a priateľské k prírode

Nuubu je vyrobený z bylín nájdených v japonských lesoch! Je to všetko prírodné. Byliny sú ázijského pôvodu, osvedčené miestnymi liečiteľmi po celé storočia. Pri výrobe náplastí Nuubu nevzniká žiadne znečistenie - sú šetrné k životnému prostrediu.

3. Pomáha zmierňovať stres

Jednou z kľúčových výhodNuubuu je odbúravanie stresu. Vankúšiky utešujú chodidlá nôh v noci a tvrdia, že zbavujú telo stresu a únavy, ktoré sa hromadia cez deň.

4. Znižuje úzkosť

Nuubu tiež sľubuje, že zaženie vašu úzkosť počas spánku. Po niekoľkých dňoch používania by ste mali po prebudení cítiť vo svojej mysli a tele viac pohody a jasnosti.

5. Lepší spánok

Či už máte problémy so spánkom alebo nie, Nuubu vám môže pomôcť vylepšiť váš spánok. PohodlieNuubu poskytuje vašim chodidlám, vďaka ktorým bude vaša noc blaženejšia a zlepší sa kvalita vášho spánku, aby ste sa zobudili odpočinutí a aktívni.

6. Účinky proti starnutiu

Nuubu funguje proti starnutiu - zlepšuje vašu pokožku, ako aj orgány! Odstránenie toxínov pomáha vyčistiť póry, takže by ste mali zaznamenať zníženie množstva akné a ďalších problémov súvisiacich s pokožkou. Očakávajte, že vaša pokožka bude po použití Nuubu vyzerať lesklá a mladá!

Ako používate Nuubu?


Uschovajte ich na svojom stole u posteľe, aby ste po aplikácii už nemuseli chodiť. Odstráňte obal a položte podložku na strednú časť spodnej časti chodidla a pripevnite na ňu pripevnený pásik, aby ste sa uistili, že zostane na svojom mieste. A je to! Môžete ísť spať a Nuubu si nechať na noc - dajte ich dole iba ráno. Akonáhle ich odlepíte, mali by ste vidieť výsledky podľa farby náplastí. Každá náplasť je na jednorazové použitie, preto každú noc aplikujte novú.

Stále nie ste presvedčení?


Nuubu vám poskytne úľavu od stresu, ktorá vám chýbala. Budete mať viac energie, budete sa cítiť zdravšie a celkovo šťastnejšie. Každý sa bude čudovať, aké je vaše tajomstvo!

Po obmedzenú dobu sú detoxikačné náplsti na nohy Nuubu k dispozícii na Zľava 70% .

Budú také úžasné, že sa budete čudovať, prečo ste si ich neporobili už skôr!


Odstránenie toxínov z tela môže:

znížiť bolesť chrbta;

zvýšiť kvalitu spánku;

zmierniť stres a úzkosť;

vyčistiť póry a bojovať proti akné;

oživiť vaše telo s novou energiou.

Získajte Nuubu SO ZĽAVOU 70%! Získajte originálne Nuubu iba na oficiálnych stránkach ➢

Milióny ľudí na celom svete prisahajú, že detoxikačné náplasti robia zázraky!

Komentáre

LCard

Málokedy píšem recenzie, pokiaľ na mňa produkt neurobí dojem. Každé ráno som mala svalovú stuhnutosť na krku/ramenách, cítila som sa zle. Ale po niekoľkých dňoch používania Nuubu som si takmer nevšimla žiadnej tuhosti, čo mi pomohlo necítiť také bolestivé prebúdzanie. Pred zakúpením som bola skeptická, ale moja zvedavosť bola silná, a tak som sa rozhodla to vyskúšať a som ráda, že som to urobila. Teraz verím v tento produkt kvôli rozdielom, ktoré cítim.

Nicole Herbig

Tento produkt som si kúpil možno už 4 krát. Vyskúšal to takmer každý člen mojej rodiny. Všetci sme dosiahli vynikajúce výsledky a po ich použití sme sa cítili oveľa lepšie. Vrelo odporúčam pre všetkých.

Frank Miller

Kúpil som ich manželke a úplne ich miluje! Fungujú. Keď si ich vyzlečiete, sú nechutné, ale ona sa cíti lepšie pri každom použití. Budem jej ich kupovať aj naďalej :D

db400

V minulosti som používal nejaké detoxikačné náplasti, ale príliš sa mi nepáčili. Neboli rozdiely a boli tak nepríjemné! Preto som urobil prieskum a zistil som, že všetko závisí od ingrediencií. To bol hlavný dôvod, prečo som kúpil Nuubu. Skutočne za cenu a sumu, ktorú získate, je to úžasné. Môj masér mi povedal, že mám v tele TONY toxínov. Bol to on, kto navrhol kúpiť nejaké znova. Urobil som podľa návrhu a cítim rozdiel! keď používam iba jeden, necítim sa inak, ale keď som si zvykol na tri, je to úžasné. Cítim, že to funguje, a je to ten najlepší pocit!

D.J.

Pomáhajú pri nadúvaní a moja pokožka vyzerá nádherne. Používam ich každú noc. Moja pokožka vyzerá najlepšie za posledné roky. Som ráda, že som ich našla.

_carlanaise_

Skutočne môžem povedať, že to funguje. Používal som ich každý deň, kým som už nevidel čiernu farbu. Funguje to. Ak ich používate na nohy, umyte si ich. Potom si to aplikujte. Tento výrobok odporúčam používať, keď sa chystáte do postele.

hazzasis_281

No povedali mi, že možno budem potrebovať výmenu bedrového kĺbu. Tak som si povedal, že to skúsim. Tieto náplasti Nuubu som používal každú noc a po odobraní ráno boli veľmi čierne. Po týždni používania je čierna takmer preč a bolesť takmer nie je.

Zľava 70%. Nenechajte si ujsť!!!
„TOTO JE REKLAMA A NIE SKUTOČNÝ ČLÁNOK, BLOG ALEBO AKTUALIZÁCIA SPOTREBITEĽSKEJ OCHRANY
MARKETINGOVÉ DOZNANIE: Táto webová stránka obsahuje reklamy. Mali by ste vedieť, že majiteľ tejto stránky má finančné prepojenie k produktu a službám inzerovaným na webe. Majiteľ dostáva finančnú odmenu vždy, keď poskytne kvalifikovaného potencionálneho záujemcu, ale iba v tomto rozsahu.
REKLAMNÉ DOZNANIE: Táto webová stránka, produkty a služby uvedené na tejto stránke, sú reklamou. Táto webová stránka je reklama a nie spravodajská publikácia. Akékoľvek fotografie osôb použitých na týchto stránkach, sú modely. Vlastník tejto stránky, produktov a služieb uvedených na tejto stránke, poskytuje službu, v ktorej môžu spotrebitelia získať a porovnať produkty.“
Skontrolovať dostupnosť

*Jednotlivé výsledky sa môžu líšiť.