Najbolj prodajani japonski obliži zdaj spet na zalogi




Eden od naših najboljših urednikov je bil odličen. Do trenutka, ko ni bil. Denis, ki ga zaradi varovanja osebnih podatkov tukaj imenujemo drugače, je naš odličen sodelavec in prijatelj - simpatičen, uspešen v svoji karieri in v dolgotrajni zvezi. Nekdo, za katerega bi rekli, da ima vse.

Na univerzi v Mariboru je magistriral iz književnosti in hitro napredoval od pisatelja do urednika. Denis je bil navdih. Razen enega strašnega problema.

V nekem obdobju se je Denis začel oddaljevati od pisarne in naše ekipe. Trpel je zaradi hudega stresa in tesnobe, kar se je pokazalo - začeli so se mu pojavljati sivi lasje, izbruhi aken in bolečine v hrbtu. Bil je uspešen, vendar so se začeli kazati stranski učinki dolgotrajnega dela.

Denis je moj dober prijatelj, zato sva ostala v stiku. Vedel je, da se težava skriva v njegovem življenjskem slogu. Zamenjal je službo za bolj sproščeno delovno mesto v lokalni založbi, začel je hoditi na jogo in se zdravo prehranjevati. Toda težave niso izginile.


Denis se je dva meseca trudil, da bi se vrnil v staro stanje, vendar je bilo vse enako - sivi lasje, izbruhi aken in bolečine v hrbtu.

Vendar se je vedno zanimal za tradicionalno medicino. Odločil se je, da jo bo preizkusil in odpotoval na Japonsko ter se pogovarjal z različnimi zdravniki.

Nekateri zdravniki so poskušali opraviti teste, C-preiskave in biopsije, vendar nihče od njih ni mogel ugotoviti, zakaj ima Denis simptome.

Nič ni delovalo. Dokler ni nekega jutra v pogovoru s kmetom na lokalni tržnici izrazil svoje zdravstvene težave.

Morate iti v ta skriti rjokan (duhovno zatočišče), kamor hodijo številni znani Japonci, da bi našli zdravilo za svoje težave, je rekel kmet.

Denis se je odločil. Za teden dni se je odpravil v skrito duhovno zatočišče.

Denis se je teden dni učil od lokalnih menihov - z njimi je pospravljal skupne prostore, nabiral naravno hrano, se ukvarjal z jogo in počasi začel izboljševati svoje počutje.

Približno peti dan tega umika je zdravnik opazil, da je Denis občutil hude bolečine v hrbtu, medtem ko je poskušal vstati s postelje. Gledal je, kako Denisa boli, opazoval gibe njegovega telesa, sivenje njegovih las in izbruhe aken na obrazu.

Zdravnik je Denisu dejal, da je njegovo telo videti, kot da je preobremenjeno s toksini. Zdi se, da je Denis živel zelo stresno in predolgo pozabljal skrbeti za svoje telo. Rekel je, da obstaja naravno zdravilo, ki bi ga Denis moral preizkusiti.

Stopala so polna najobčutljivejših živčnih končičev in telesnih energijskih centrov. Vsi telesni sistemi tečejo skozi stopala. Kdaj ste nazadnje ustrezno poskrbeli za svoja stopala?

Vprašanje je Denisa osupnilo. Spoznal je, da ima zdravilec prav - čeprav se je Dennis poskušal pravilno prehranjevati, hoditi na ure joge ali teči, ni nikoli pomislil na to, da bi poskrbel za tisti del telesa, ki je eden najpomembnejših pri zagotavljanju zdravega pretoka krvi po telesu.

Zdravnik je Denisu izročil posebne obliže za stopala, za katere je dejal, da so narejeni iz različnih zelišč - gre za stoletno bolezen, ki so jo Japonci uporabljali za stabilizacijo pretoka krvi v stopalih in zmanjšanje števila toksinov, ki se tam nabirajo. Konec koncev, je dejal, v stopalih je prva čakra - to je vaša povezava z Zemljo, in če zanjo ne boste dobro skrbeli, boste to povezavo izgubili.

Obliži so imeli prijeten vonj po sivki in naj bi se nosili ponoči. Naslednjo noč si je Denis po navodilih zdravilca na noge namestil obliže. Čutil je prijetno toploto in udobje, kar mu je pomagalo hitreje zaspati.

Naslednje jutro, ko se je Denis zbudil in snel obliže, so bili obarvani črno. Temno črno. To se je Denisu zdelo nenavadno, saj si je prejšnji večer umil noge, tako da niso mogle biti umazane. Denis se je vrnil k zdravilcu in ga povprašal, kaj je razlog za to.

“"Po starodavnem japonskem medicinskem znanju ima človeško telo več kot 360 akupunkturnih točk. Več kot 60 akupunkturnih točk je na podplatih. Naša stopala so odsevna območja naših notranjih organov,” je začel razlagati zdravnik.

Nadaljeval je: "Ti obliži stimulirajo 60 akupunkturnih točk na stopalih in pomagajo pri razstrupljanju telesa. Mešanica zelišč na varen in neinvaziven način odstranjuje toksine iz stopal. Toksini, ki zapuščajo vaše telo, obarvajo obliže v črno."

Denis ni mogel verjeti - in v svoji nejeveri je imel prav. Še nikoli v življenju ni slišal za kaj podobnega. Vendar se je odločil, da bo poskusil z obliži, in jih uporabljal še en teden. Vsako noč si je na noge namestil čiste bele obliže, zjutraj pa se je zbudil, ker so bili obliži bogato črni.

Vendar se je z vsako noč zdelo, da so madeži vse manj črni. Šesti dan je opazil, da je njegov obraz postal svetlejši in je ponovno dobil zdravo teksturo.Zdi se, da se je sivenje njegovih las ustavilo. Tudi vstajanje iz postelje je bilo lažje - bolečine v hrbtu so se zmanjšale.

Denis je našel stoletno rešitev, ki je končno rešila njegove težave.


Po enem tednu uporabe je Dennis skoraj jokal. Bolečine v hrbtu in izbruhi aken so se tako umirili, da je skoraj pozabil, da je bilo kaj narobe. Želel je kupiti več obližev, da bi jih prinesel domov, vendar so mu rekli, da gre za lokalno zdravilo, ki ga ne bodo izdali širnemu svetu. Toda Dennis je zdaj vedel, kako odpraviti svoje težave, in prisegel je, da bo ponovno ustvaril obliže in jih celo izboljšal!

Denisu je predstavil japonskega kmeta, ki prihaja iz družine, v kateri so se rodovi zdravnikov ukvarjali z zdravljenjem.

Ko je Denis zapustil zatočišče, se je vrnil v isto mesto, kjer je na lokalni tržnici srečal kmeta, in mu povedal zgodbo o obližih in o tem, kako so mu pomagali rešiti njegove težave. Kmet je pokimal z glavo in dejal, da je njegov prijatelj imel podobno izkušnjo.

Nato je Denisu predstavil Kaja, svojega prijatelja iz otroštva.

Kai Akira was an aging Japanese doctor. He possessed wisdom passed through generations, care, patience and love. He knew that for the body to be healed the mind and soul should be taken care of as well.

Kai je v gozdu skrbno nabiral zelišča in jih pozneje mešal, kot sta to prej počela njegov dedek in oče. Ko sta Denis in lokalni kmet prišla na obisk h Kaju, je v gozdu blizu njegovega doma, ribnika z ribami koi v bližini njegove hišice, obdanega v spokojnost in tišino, mirno šelestelo listje. Tu je starec Kai Akira Denisu razložil zamisel o "zdravljenju".

Zdravljenje je proces, meditacija. Zelišča se zmešajo v prah, prah se doda v povoj za noge. Ta povoj kasneje njegovi otroci izpopolnijo v obliž - obliž, ki ga imenuje Nuubu. Preprosta, naravna rešitev za zmanjšanje učinkov stresa in toksičnosti, ki sta povezana s hitrim sodobnim življenjem.

Tako je Denis preizkusil obliž Nuubu in ugotovil, da deluje še bolje kot tisti, ki ga je preizkusil v umiku. Denis je skupaj s Kaijevimi otroki izdelal več deset prototipov in preizkusil vsako različico. Vzorce so dali mladim in starejšim odraslim, ki so trpeli zaradi stresa in tesnobe ter imeli na telesu vidne simptome stresnega življenja.

Presenetljivo je bilo, da niso pomagali le ljudem z bolečinami v hrbtu, ampak so tudi zdravi ljudje brez bolečin poročali o velikem povečanju vitalnosti, energije in dobrega počutja.

Nazadnje se je Denis odločil, da bo skrivnostno tradicionalno japonsko zeliščno zdravilo prenesel v ZDA, začetno proizvodnjo zagotovil pri Kai Akiri in obliže v znak spoštovanja do japonskega zdravnika poimenoval "Nuubu".

Nuubu se širi kot požar!


Denis je vsem, ki jih je poznal, razdelil na stotine vzorcev zdravila Nuubu. Samo od ust do ust so se tako ljudje, ki so trpeli, kot ljudje, ki jim je bila všeč nova energija, ki so jo občutili, vedno znova vračali k Dennisu in ga prosili za več obližev za noge.

Nuubu je zdaj na voljo vsem! Denis je ustanovil podjetje za prodajo originalnega, zmogljivega in izpopolnjenega NUUBU-ja VSEH! Odločil se je, da jih bo neposredno tržil javnosti po razumni ceni. Tako je lahko nadzoroval kakovost. Proizvodni postopek mora biti natančen. Zelišča je treba nabirati in sušiti na japonskem podeželju. Postopek pakiranja mora biti natančen, zelišče za zeliščem, tako kot jih je pakiral Kaj. Denis je vedel, da morda obstajajo posnemovalci, vendar nobeno drugo podjetje ni imelo prave skrivnosti o tem, katera zelišča je treba nabrati za obliž. Prva serija NUUBU je eksplodirala. Vrstila so se nova in nova naročila. Kmalu je povpraševanje po NUUBU preseglo zmožnost nabiralcev zelišč, da bi nabrali dovolj zelišč!

Nuubu bo deloval takoj. Čas je, da se znebite stresa in tesnobe!

Spoznajte, kako delujejo, in si priskrbite Nuubu!

Nuubu pomaga telesu pri odstranjevanju toksinov z uporabo moči refleksologije, ki se dotakne akupunkturnih točk na podplatih vaših stopal. Te blazinice za stopala ponujajo priročen in zdrav način za čiščenje telesa od toksinov ter vam pomagajo živeti močnejše in srečnejše življenje. Obliži za razstrupljanje vsebujejo tudi lesni kis in negativne ione, ki blagodejno vplivajo na naše telo.

Poleg tega obliži za stopala pomagajo tudi pri izboljšanju krvnega obtoka. Simptomi slabe prekrvavitve so mrzle roke in stopala, mišični krči, utrujenost, težke ali boleče noge. Če imate katerega od njih, naj bi Nuubu pomagala pri njihovem lajšanju.

Ko kri kroži po stopalu, obliž uporablja te točke za odvajanje toksinov. Ko se toksini odrivajo, končajo v spodnjih okončinah, kot so stopala. Gravitacija prav tako pripomore k temu, da te težke kovine in toksini pridejo do naših stopal - na mesto, kamor postavite Nuubu za izločanje toksinov iz telesa.*

Kaj lahko pričakujem


Ko se zbudite, bodo blazinice obarvane rumeno, rjavo ali črno. To naj bi bila reakcija blazinic, ki ponoči odstranjujejo toksine. Prvih nekaj noči po uporabi Nuubu bodo blazinice najverjetneje črne. Ob stalni uporabi bodo postale svetlejše barve, kar lahko pomeni, da vaše telo vsebuje manj toksinov.

1. Običajna medicina zdravi simptome, Nuubu pa se loti korenine težave - toksinov - in jih odpravi.

Nuubu je razvit na podlagi večstoletne azijske zdravilne modrosti. Ukvarja se s pravim, skritim vzrokom za mnogimi simptomi, ki jih morda občuti vaše telo, tako da iz telesa odstrani toksine - temeljni vzrok številnih bolečin in težav.

2. Nuubu je naraven in naravi prijazen

Nuubu je narejen iz zelišč, ki jih najdemo v japonskih gozdovih! Je popolnoma naravna. Zelišča so azijskega izvora, ki so jih lokalni zdravilci preizkušali skozi stoletja. Pri izdelavi obližev Nuubu ne prihaja do onesnaževanja okolja - so okolju prijazni.

3. Pomaga pri lajšanju stresa

Ena od ključnih prednosti Nuubu je zmanjšanje stresa. Blazinice ponoči blagodejno vplivajo na stopala in naj bi telo znebile stresa in utrujenosti, ki se kopičita čez dan.

4. Zmanjšuje tesnobo

Nuubu prav tako obljublja, da bo pregnal vašo tesnobo med spanjem. Po nekaj dneh uporabe bi morali ob prebujanju občutiti večjo lahkotnost in jasnost v mislih in telesu.

5. Boljši spanec

Ne glede na to, ali imate težave s spanjem ali ne, vam lahko Nuubu pomaga izboljšati spanec. Udobje, ki ga Nuubu zagotavlja vašim podplatom, naj bi vašo noč naredilo bolj blagodejno in izboljšalo kakovost vašega spanca, tako da se boste zbudili spočiti in aktivni.

6. Učinki proti staranju

Nuubu je proti staranju - izboljša tako kožo kot tudi organe! Odstranjevanje toksinov pomaga pri čiščenju por, zato bi morali opaziti zmanjšanje izbruhov aken in drugih težav, povezanih s kožo. Pričakujte, da bo vaša koža po uporabi Nuubu sijoča in mlada!

Kako se uporablja Nuubu?


Hranite jih na mizici ob postelji, da vam ne bo treba brskati naokoli, ko si jih boste želeli nadeti. Odstranite embalažo in namestite blazinico na sredino spodnjega dela stopala, nato pa čez blazinico namestite priloženi trak, ki bo vse držal na mestu. In to je vse! Lahko se odpravite spat in Nuubu pustite nameščeno čez noč - odstranite jo šele zjutraj. Ko jih odlepite, boste rezultate videli po barvi obližev. Vsak obliž je za enkratno uporabo, zato si vsak večer namestite novega.

Še vedno niste prepričani?


Nuubu vas bo razbremenil stresa. Imeli boste več energije, počutili se boste bolj zdravi in na splošno srečnejši. Marsikdo se bo spraševal, kaj je vaša skrivnost!

Za omejen čas so Nuubu razstrupljevalni obliži za stopala na voljo na 70% popust.

Občutek bo tako neverjeten, da se boste vprašali, zakaj si jih niste kupili že prej!


Odstranjevanje toksinov iz telesa lahko:

zmanjša bolečine v hrbtu;

Povečajte kakovost spanja;

lajšanje stresa in tesnobe;

čiščenje por in boj proti aknam;

poživite svoje telo z novo energijo.

Kupite Nuubu s 70% popustom danes! Pravi Nuubu samo na uradni spletni strani ➢

Milijoni ljudi po vsem svetu prisegajo, da blazinice za razstrupljanje delajo čudeže!

Mnenja

LCard

Redko pišem ocene, razen če gre za nekaj, kar me je navdušilo. Vsako jutro sem imel otrdelost mišic v vratu/ramenih, počutil sem se mlahavega. Toda po nekaj dneh uporabe Nuubuja nisem opazil skoraj nobene togosti, zato mi je to pomagalo, da se ob prebujanju nisem počutil tako mrzlično. Pred nakupom sem bil skeptičen, vendar me je premagala radovednost, zato sem se odločil, da poskusim, in vesel sem, da sem poskusil. Zdaj verjamem v ta izdelek zaradi razlike, ki jo čutim.

Nicole Herbig

Ta izdelek sem kupil že morda štirikrat. Preizkusil ga je že skoraj vsak član moje družine. Vsi smo imeli odlične rezultate in smo se po njihovi uporabi počutili veliko bolje. Toplo priporočam za vse.

Frank Miller

Kupil sem jih za svojo ženo in popolnoma jih obožuje! Delujejo. Ko jih snameš, so neprijetni, vendar se z vsako uporabo počuti bolje. Kupil jih bom še več za njo. :D

db400

V preteklosti sem že uporabljal nekaj razstrupljevalnih obližev, vendar mi niso bili preveč všeč. Ni bilo nobene razlike in bili so zelo neprijetni! Zato sem opravil raziskavo in ugotovil, da je vse odvisno od sestavin. To je bil glavni razlog, da sem kupil Nuubu. Resnično za ceno in količino, ki jo dobite, je neverjetno. Moj masažni terapevt mi je povedal, da imam v telesu OGROMNO toksinov. On je bil tisti, ki mi je predlagal, naj si ponovno kupim nekaj. Naredil sem, kot je bilo predlagano, in čutim razliko! ko uporabljam samo enega, ne čutim nobene razlike, ko pa sem uporabil vse tri, je to neverjetno. Čutim, da deluje, in to je najboljši občutek!

D.J.

Pomaga pri napihnjenosti in moja koža je videti lepo. Uporabljam jih vsak večer. Moja koža je videti najbolje v zadnjih nekaj letih. Vesel sem, da sem jih našel.

_carlanaise_

Resnično lahko rečem, da deluje. Uporabljala sem jih vsak dan, dokler nisem več videla črnih pik. Deluje. Pri uporabi se prepričajte, da ste si noge umili in jih posušili. Nato jih nadenite. Priporočam uporabo tega izdelka, ko se pripravljate na spanje.

hazzasis_281

Včasih so mi rekli, da bom morda potrebovala zamenjavo kolka. Zato sem rekla, da poskusim. Te blazinice Nuubu sem uporabljala vsako noč, zjutraj pa so bile ob odstranitvi zelo črne. Po enem tednu uporabe je črna barva skoraj izginila, bolečine pa skoraj ni več.

Popust: 70% Off. Ne zamudite!!!
TO JE OGLAS IN NE RESNIČNI ČLANEK, BLOG ALI INFORMACIJA V ZVEZI Z VARSTVOM POTROŠNIKOV
TRŽNO RAZKRITJE: Ta spletna stran je tržno mesto. Zato morate vedeti, da ima lastnik denarno povezavo z izdelkom in storitvami, ki se oglašujejo na spletnem mestu. Lastnik prejme plačilo vsakič, ko napoti kvalificirano stranko.
OGLASNO RAZKRITJE: To spletno mesto in izdelki ter storitve, omenjene na tem spletnem mestu, so oglaševalske tržnice. Spletna stran ponuja oglas in ne novice. Vse fotografije oseb, ki se uporabljajo na tej spletni strani, so modeli. Lastnik tega spletnega mesta ter izdelkov in storitev, omenjenih na tem spletnem mestu, zagotavlja samo storitev, kjer lahko potrošniki pridobijo in primerjajo.
Preverite razpoložljivost

*Posamezni rezultati se lahko razlikujejo.