Най-продаваните японски пластири вече са в наличност




Един от най-добрите ни редактори винаги е бил страхотен. Докато не един ден вече не беше. Денис (името е променено от съображения за поверителност) е страхотен наш колега и приятел - добре изглеждащ, успешен в кариерата си и със страхотна сериозна връзка. Някой, за когото бихте казали, че има всичко.

Той завърши Университета в Джорджтаун с магистърска степен по литература и бързо премина редиците от писател до редактор. Денис беше вдъхновение. Освен за един ужасен проблем.

В един момент Денис започна да се дистанцира от останалата част от хората в офиса и от целия екип. Страдаше от силен стрес и безпокойство и признаците се показваха - косата му започна да посивява, започна да се появява акне по кожата му, имаше болки в гърба. Беше успешен, но страничните ефекти от дългите часове работа си казваха своето.

Сега Денис ми е близък приятел и поддържаме връзка. Той знаеше, че проблемът е в начина му на живот. Затова смени кариерата си с по-спокойна позиция в местно издателство, започна да се занимава с йога, да се храни здравословно. Но проблемите му не изчезваха.


Денис прекара два месеца, опитвайки се да се върне към старата си същност, но всичко беше едно и също - побеляла коса, акне и болки в гърба.

Но винаги е имал интерес към традиционната медицина. И реши да опита, като отиде в Япония и говори с различни лекари.

Някои лекари се опитаха да прават тестове, сканиране и да взимат биопсии, но никой не можеше да посочи защо Денис изпитва тези симптоми.

Нищо не работеше. Докато една сутрин, разговаряйки с фермер от местен пазар, той не разказа за опасенията си за здравето.

"Трябва да отидете до този скрит Риокан (духовно отстъпление), където много известни японци отиват, за да намерят лек за проблемите си.", казал фермерът.

И Денис го направи - отиде на тайно духовно оттегляне за една седмица.

В продължение на една седмица Денис се учеше от местни монаси - почиствал общите пространства с монасите, избирал природна храна, практикувал йога и започнал да се чувства малко по-добре.

Около 5-ия ден по време на това отстъпление един от практикуващите монаси забелязал, че Денис има силни болки в гърба, докато се опитва да стане от леглото си. Той погледнал Денис, който изпитвал болка, наблюдавал движенията на тялото му, побеляването на косата и акнето по лицето му.

Практикуващият монах каза на Денис, че тялото му изглежда сякаш е претоварено с токсини. Изглежда, казал той, че Денис водел много стресиращ начин на живот и е забравил да се грижи за тялото си твърде дълго. Според него имало естествен лек, който Денис трябвало да опита.

"В краката се намират най-чувствителните нервни окончания и енергийни центрове на тялото. Всички системи на тялото протичат през краката. Но кога за последно се погрижихте правилно за краката си?"

Въпросът изненадал Денис. Той знаел, че монахът имал право - дори Денис да се опита да се храни правилно, да ходи на уроци по йога или джогинг - той никога не се грижил за частта от тялото си, която е сред най-важните за поддържане на добро кръвообръщение из цялото тяло.

След това монахът връчил на Денис специални пластири за стъпала, които са изработени от различни билки - лек, познат от векове, който японците са използвали за стабилизиране на притока на кръв в краката и намаляване на броя на токсините, натрупани в тялото. В края на краищата, каза той, краката са мястото, където се намира първата чакра - това е нашата връзка със Земята и ако не се погрижим добре за нея, ще загубим тази връзка.

Пластирите имали приятен аромат на лавандула и трябвало да се носят през нощта. На следващата вечер Денис поставил пластирите на стъпалата си, както било указано от практикуващия монах. Денис усетил приятна топлина и уют, което му помогнало да заспи по-бързо.

На следващата сутрин, когато Денис се събудил и свалил пластирите, той забелязал, че те били черни. Наситен, плътен черен цвят. Изглеждало странно, тъй като предишната вечер Денис измил краката си, така че нямало как да бъдат замърсени. Денис отишъл при монаха и попитал каква е причината.

“Според древните японски медицински познания нашето човешко тяло има над 360 акупунктурни точки. Повече от 60 от акупунктурните точки се намират на стъпалата на краката.Краката ни са отражателните зони на нашите вътрешни органи.” започна да обяснява практикуващият.

След това продължил: "тези пластири стимулират 60-те акупунктурни точки на краката ти и помагат за детоксикацията на тялото ти. Билковата смес извежда токсините от краката по безопасен и неинвазивен начин. Именно токсините, напускащи тялото, са това, което оцветява пластирите в черно."

Денис не можел да повярва - и бил прав в недоверието си. Никога в живота си не бил чувал за нещо подобно. Но решил да опита пластирите и продължил да ги използва още една седмица. Всяка вечер слагал чисти бели пластири на стъпалата си, а на сутринта, когато се събуждал, пластирите били наситено черни.

С всяка следваща вечер обаче пластирите изглеждали все по-малко черни. На 6-ия ден той забелязал, че лицето му става по-светло и възвръща естествената си здравословна текстура. Побеляването на косата му сякаш спряло. Освен това дори ставането от леглото било по-лесно - болката в гърба му изглеждала намаляла.

Денис открил лек, познат от векове, който най-накрая решил проблемите му.


След едноседмична употреба почти се разплакал. Болките в гърба му и акнето по кожата му били "утихнали" толкова много, че почти забравил, че е имало нещо нередно. Искал да купи още пластири, които да занесе у дома, но му казали, че това е местен лек и не могат да го допуснат за широко ползване. Но Денис знаел как да се справи с проблемите си и се зарекъл да пресъздаде пластирите и дори да ги подобри!

Денис бил представен на японски фермер, който произхождал от семейство на поколения лекари.

След като си тръгнал от мястото на духовното оттегляне, Денис се завърнал в същия град, където се срещнал с фермера от местния пазар и му разказал историята на пластирите и как те помогнали за решаване на проблемите му. Фермерът кимнал с глава и казал, че негов приятел е създал нещо подобно на описаното от Денис.

След това отишли, за да запознае Денис с Кай Акира, негов приятел от детството.

Кай Акира бил застаряващ японски лекар. Той притежавал мъдрост, предавана през поколенията, отговорност, търпение и любов. Той знаел, че за да се излекува тялото, трябва да се полагат грижи и за ума и душата.

Кай прекарвал времето си във внимателно бране на билки в гората и по-късно ги смесвал както правели дядо му и баща му. Когато Денис и местният фермер отишли да посетят Кай Акира, в гората близо до дома му се чувало приятно шумолене на листа, до къщичката му имало езеро с риба, заобиколено от спокойствие и тишина. Тук старецът Кай Акира обяснил на Денис идеята за "изцелението".

"Изцелението" е процес, медитация. Билките се смесват на прах, а след това тази прах се добавя в превръзка за краката. По-късно тази превръзка се усъвършенства в пластир от собствените му деца - пластир, който той нарича "Nuubu". Просто и естествено решение за намаляване на ефектите от стреса и токсичността, които са свързани с бързия съвременен начин на живот.

И така, Денис изпробвал пластира Nuubu и открил, че работи дори по-добре от онзи, който опитал по време на духовното си отстъпление в Япония. Заедно с децата на Кай Денис направил десетки прототипи и тествал всеки един. Раздали тестови пластири на млади и възрастни хора, които имали проблем със стреса, безпокойството и имали видими симптоми, резултат от стресиращ начин на живот.

Удивително било, че тези пластири помогнали не само хората с болки в гърба, но и здрави хора без болки съобщили за огромен прилив на жизненост, енергия и подобрение в благосъстоянието.

Най-накрая Денис решил да донесе тайният традиционен японски лек в САЩ, като набави първоначално произведеното от Кай Акира, и нарекъл пластирите "Nuubu", за да покаже уважение към японския лекар.

Nuubu поглъща болката като горски пожар!


Денис раздал стотици тестови пластири Nuubu на всички, които познавал. От уста на уста, както хората, които имали проблеми, така и хората, които обичали новата енергия, се връщали отново и отново при Денис, за да поискат още пластири.

Nuubu вече е достъпен за всички! Денис създаде компания за продажба на оригиналния, мощен, усъвършенстван NUUBU ЗА ВСИЧКИ! Той реши да продава този продукт директно на обществеността на разумна цена. Целта на това бе да може да контролира качеството. Производственият процес трябва да бъде прецизен. Билките трябва да се берат и сушат в селските райони в Япония. Процесът на опаковане трябва да бъде прецизен, билка след билка, точно както ги опаковал Кай Акира. Денис знаел, че може да създава имитиращ продукт, но никоя друга компания не притежавала истинската тайна кои конкретни билки трябва да се подберат, за да се вложат в пластира. Първото пускане на NUUBU БИЛО НЕВЕРОЯТНО. Натрупвали се множество поръчки. Съвсем скоро след това търсенето на NUUBU надминало способността на берачите да събират достатъчно билки!

Nuubu ще подейства веднага. Време е да се отървете от стреса и безпокойството си!

Разберете как работят и вземете Nuubu за себе си!

Nuubu помага на тялото Ви да се пречисти от токсините, като използва силата на рефлексотерапията, докосвайки се до акупунктурните точки на стъпалата. Тези пластири за стъпала представляват удобен и здравословен начин да пречистите организма си от токсини, като Ви помагат да живеете по-силен и щастлив живот. Пластирите за детоксикация съдържат също дървесен оцет и отрицателни йони, които са полезни за нашето тяло.

Освен това пластирите за стъпала също помагат за подобряване на кръвообращението. Симптомите на лошо кръвообращение включват студени ръце и крака, мускулни крампи, умора, тежест или болки в краката. Ако имате някои от тях, тогава Nuubu би могъл да Ви помогне да облекчите състоянието си.

Когато кръвта циркулира през стъпалата на краката, пластирът използва тези точки, за да изведе токсините от тялото. Тъй като токсините се извеждат от организма, те се озовават в долните крайници, т.е. краката. Гравитацията също помага за извличането на тези тежки метали и токсини през краката ни - мястото, където поставяте Nuubu за извличане на токсините от тялото Ви.*

Какво да очаквате


Когато се събудите, вероятно ще откриете, че пластирите са станали жълти, кафяви или черни. Смята се, че това е реакцията на пластирите, елиминиращи токсините през нощта. Първите няколко нощи, в които използвате Nuubu, очаквайте да видите тъмен цвят върху пластирите. Ако ги използвате непрекъснато, ще забележите по-светъл цвят - това може да означава, че в организма Ви има по-малко токсини.

1. Познатата ни медицина лекува симптомите, Nuubu стига до корена на проблема - токсините - и се справя с тях.

Nuubu е разработен въз основа на вековна азиатска лекарствена мъдрост. Справя се с истинската, скрита причина зад много симптоми, които тялото Ви може да изпитва, като пречиства токсините - основната причина за много болки и проблеми - от тялото Ви.

2. Nuubu е естествен и природосъобразен

Nuubu е съдържа билки, открити в японските гори! Той е напълно естествен. Билките са от азиатски произход, изпробвани от местните лечители през вековете. При създаването на Nuubu пластирите няма замърсяване - те са екологични.

3. Помага за облекчаване на стреса

Едно от ключовите предимства на Nuubu е успокоението. Пластирите облекчават ходилата през нощта, като освобождават тялото от стреса и умората, които са се натрупвали през деня.

4. Намалява тревожността

Nuubu също обещава да се справи с безпокойството Ви, докато спите. След няколко дни употреба трябва да почувствате повече лекота и яснота в ума и тялото си след събуждане.

5. По-добър сън

Независимо дали имате проблеми със съня или не, Nuubu може да Ви помогне да подобрите съня си. Комфортът, който Nuubu осигурява на ходилата Ви, трябва да направи нощта Ви по-блажена и да подобри качеството на съня Ви, така че да се събудите добре отпочинали и активни.

6. Ефекти против стареене

Nuubu е средство против стареене - подобрява състоянието на кожата, както и органите! Премахването на токсините помага за пречистването на порите, така че трябва да забележите намаляване на проблемите от акне, както и други проблеми, свързани с кожата. След използване на Nuubu очаквайте да забележите кожата Ви да бъде по-бляскава и с по-младежки вид!

Как да използвате Nuubu?


Дръжте ги върху нощното си шкафче, за да не се налага да ходите, след като ги поставите. Извадете един пластир от опаковката и го поставете в центъра на долната част на стъпалото, а след това нанесете прикрепената лента върху пластира, за да сте сигурни, че той ще остане на мястото си. Това е! Можете да заспите и да задържите Nuubu през цялата нощ - премахнете пластирите на сутринта. След като ги отлепите, трябва да видите резултатите по цвета им. Всеки пластир е за еднократна употреба, така че слагайте нови всяка вечер.

Все още не сте убедени?


Nuubu ще Ви облекчи. Ще имате повече енергия, ще се чувствате по-здрави и като цяло по-щастливи. Всички ще се чудят каква е Вашата тайна!

За ограничен период от време пластирите за детоксикация Nuubu се предлагат с 70% отстъпка.

Ще се чувствате толкова невероятно, че ще се чудите защо не сте ги поръчали по-рано!


Премахването на токсините от тялото Ви може да:

намали болката в гърба;

подобри качеството на съня;

облекчи стреса и безпокойството;

почисти порите и да се пребори с акнето;

витализира тялото Ви с нова енергия.

Вземете 70% ОТСТЪПКА за Nuubu още днес! Вземете оригинален Nuubu само на официалния уебсайт ➢

Милиони хора по света се кълнат, че пластирите за детоксикация правят чудеса!

Коментари

LCard

Рядко пиша отзиви, освен ако не става дума за нещо, от което съм впечатлен. Всяка сутрин усещах скованост в мускулите на врата/раменете, чувствах се отпаднал. Но след няколко дни използване на :BRAND, вече едва забелязвах сковаността, наистина ми помогна да не се чувствам толкова опако веднага след събуждане. Бях скептичен преди покупката, но любопитството ми надделя, затова реших да опитам и се радвам, че го направих. Сега вярвам в този продукт заради разликата, която усещам.

Nicole Herbig

Вече съм купувала този продукт поне 4 пъти. Почти всеки член на моето семейство го е опитал. Всички сме постигнали страхотни резултати и сме се почувствали много по-добре след използването на пластирите. Силно препоръчвам на всеки.

Frank Miller

Купих ги за жена ми и тя наистина ги обожава! Те работят. Малко са гнусни, когато се свалят, но тя се чувства по-добре с всяка следваща употреба. Ще продължа да ѝ купувам :D :D

db400

В миналото съм използвал детоксикиращи пластири, но не ми допадаха. Нямаше никаква разлика и бяха толкова неудобни! Затова направих проучване и установих, че всичко зависи от съставките. Това беше основната причина, поради която купих :BRAND. Наистина невероятен продукт, особено за цената, за която го получавате. Моят масажист ми каза, че имам МНОГО токсини в организма си. Той беше този, който ми предложи да си купя отново пластири. Направих го и сега усещам разликата! Когато използвам само една не се чувствам по-различно, но когато съм използвал трите е наистина невероятно. Мога да ПОЧУВСТВАМ, че работи, а това е най-приятното усещане!

D.J.

Помага ми, когато коремът ми е подут, а и кожата ми изглежда красива. Използвам ги всяка вечер. Кожата ми не е изглеждала толкова добре от години. Радвам се, че ги открих.

_carlanaise_

Наистина мога да кажа, че действат. Използвах ги ежедневно, докато вече не виждах черен цвят, който да е останал по тях. Действат. Когато ги използвате, не забравяйте да измиете краката си и да ги подсушите. След това сложете пластирите. Препоръчвам да използвате този продукт, когато се приготвяте за лягане.

hazzasis_281

Бяха ми казали, че вероятно се нуждая от смяна на тазобедрената става. Затова си казах - нека да опитам. Използвах тези :BRAND пластири всяка вечер, а когато ги махах сутрин, бяха много черни. След една седмица употреба черното почти изчезна, а от болката нямаше и спомен.

Отстъпка: 70. Не пропускайте!!!
ТОВА Е РЕКЛАМА, А НЕ ДЕЙСТВИТЕЛНА НОВИНАРСКА СТАТИЯ, БЛОГ ИЛИ АКТУАЛИЗАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
МАРКЕТИНГ ОПОВЕСТЯВАНЕ: Този уебсайт е пазар. Като такъв трябва да знаете, че собственикът има парична връзка с продукта и услугите, рекламирани на уебсайта. Собственикът получава плащане всеки път, когато бъде препоръчан квалифициран потенциален клиент, но това е всичко.
РЕКЛАМНА ОПОВЕСТЯВАНЕ: Този уебсайт, продуктите и услугите, посочени в него, са рекламен пазар. Този уебсайт е реклама, а не място за публикуване на новини. Всякакви снимки на лица, използвани на този сайт, са снимки на модели. Собственикът на този уебсайт и на продуктите и услугите, посочени в него, предоставя услуга, която потребителите могат да получат и сравнят.
Провери наличността

*Индивидуалните резултати може да варират.