Cei mai bine vânduți plasturi japonezi acum din nou în stoc




Unul dintre editorii noștri de top a fost grozav, până în clipa în care nu a mai fost. Dennis, numit așa aici din motive de confidențialitate, este un coleg nemaipomenit și prieten de-al nostru - arătos, om de succes în cariera sa și într-o relație pe termen lung nemaipomenită. Cineva despre care ai spune că are totul.

A absolvit Universitatea Georgetown cu un master în literatură și a avansat rapid de la scriitor la editor. Dennis a fost o sursă de inspirație. Cu excepția unei probleme teribile.

La un moment dat, Dennis a început să se distanțeze de cei de la birou și de echipa noastră. El a suferit de stres sever și anxietate, iar semnele erau vizibile — el a început să încarunțească, să dezvolte acnee, și sa se confrunte cu dureri de spate. El a avut succes, dar efectele secundare orelor lungi de lucru au apărut.

Acum, Dennis este îmi este prieten apropiat, așa că am păstrat legătura. Știa că problema era în stilul lui de viață. El și-a schimbat cariera trecând pe un post mai puțin stresant într-o editură locală, a început să facă yoga, să mănânce sănătos. Dar problemele lui nu au dispărut.


Dennis a petrecut două luni încercând să se regăseasca, dar totul a fost la fel — firele de păr gri, erupțiile de acnee și durerile de spate.

Dar el a fost întotdeauna interesat de medicina tradițională. Și a decis să încerce să mergâ în Japonia și să vorbească cu diverși medici.

Unii medici au încercat să facă teste,tomografii și biopsii, dar nimeni nu a putut identifica de ce Dennis se confrunta cu simptomele sale.

Nimic nu părea să funcționeze. Până într-o dimineață, vorbind cu un fermier într-un magazin local, el și-a exprimat îngrijorarea privind starea sa de sănătate.

”Trebuie să mergeți la acest Ryokan ascuns (un refugiu spiritual) unde mulți japonezi celebri merg să găsească leacuri pentru problemele lor.” A spus fermierul.

Și Dennis a făcut exact cum i s-a spus - a mers la acest refugiu spiritual timp de o săptămâna.

Timp de o săptămână, Dennis a învățat de la călugării locali, a curățat spațiile comune împreună cu călugării, a cules mâncare naturală, a făcut yoga și a început să se simtă un pic mai bine.

Cam prin cea de-a 5-a zi în acest refugiu, un specialist a observat că Dennis suferă de dureri severe de spate în timp ce încerca să se ridice din pat. Se uită la Dennis care avea dureri, a observat mișcările corpului său, părul încărunțit și erupțiile de acnee de pe fața lui.

Specialistul i-a spus lui Dennis că corpul lui arată ca și cum ar fi fost supraîncărcat cu toxine. Părea, a spus el, ca Dennis a trăit un stil de viață foarte stresant și a uitat să aibă grijă de corpul său de prea mult timp. Exista un remediu natural, a spus el, pe care Dennis ar trebui să-l încerce.

"Picioarele au cele mai multe terminații nervoase sensibile și centre energetice ale corpului. Toate sistemele corpului trec prin picioare. Dar când a fost ultima dată când ați avut grijă de picioarele dvs.?”

Întrebarea l-a uimit pe Dennis. Știa că practicianul avea dreptate — chiar dacă Dennis încerca să mănânce corect, să se ducă la cursuri de yoga sau jogging — nu s-a gândit să aibă grijă de acea parte a corpului său, care este printre cele mai esențiale în menținerea unui flux sanguin sănătos prin tot corpul.

Specialistul i-a înmânat lui Dennis plasturi speciali pentru picioare, spunând că au fost făcuți din diferite plante - un remediu vechi de secole, japonezii folosindu-i pentru a stabiliza fluxul sanguin în picioare și pentru a ajuta la reducerea numărului de toxine acumulate acolo. La urma urmei, se spune că la picioare este locul unde se află prima chakra - este conexiunea dvs. cu Pământul, și dacă nu aveți grijă de ea, veți pierde această conexiune.

Plasturii aveau un miros plăcut, de lavandă, și ar trebui să fie purtați întreaga noapte. În noaptea următoare, Dennis a pus plasturii pe tălpile picioarelor, conform instrucțiunilor specialistului. A simțit o căldură plăcută și confort, ceea ce l-a ajutat să adoarmă mai repede.

În dimineața următoare, când Dennis s-a trezit și a scos plasturii, aceștia erau negrii. Complet negrii. Părea ciudat pentru că Dennis s-a spălat pe picioare, în noaptea precedentă, așa că nu era nici o posibilitate să fie murdare. Dennis s-a întors la practicant și a întrebat care ar putea fi motivul.

"Conform cunoștințelor medicale antice japoneze, corpul nostru uman are peste 360 de puncte de acupunctură. Mai mult de 60 de puncte de acupunctură se găsesc pe tălpile piciorului. Picioarele noastre sunt zona reflexogena a organelor noastre interne." terapeutul a început să explice.

El a continuat, "acești plasturi stimulează cele 60 de puncte de acupunctură de pe picioare și te ajută să îți detoxifici corpul. Amestecul de plante extrage toxinele din picioare într-un mod sigur și non-invaziv. Toxinele care îți părăsesc corpul sunt cele ce înnegresc plasturii "

Lui Dennis nu-i venea să creadă - și avea dreptate să nu creadă. Niciodată în viața lui nu a auzit de ceva asemănator. Dar a decis să încerce plasturii și a continuat să îi folosească încă o săptămână. În fiecare noapte el punea plasturi albi curați pe picioare, și dimineața, el se trezea cu plasturii complet negrii.

Cu toate acestea, cu fiecare noapte, plasturii păreau să fie din ce în ce mai puțin negrii. În ziua 6, el a observat că fața lui a devenit mai strălucitoare și și-a recâștigat aspectul sănătos. Încărunțirea părului părea să se fi oprit. Mai mult, chiar și ridicarea din pat era mai ușoară - durerile de spate s-au diminuat.

Dennis a găsit o soluție veche de secole, care i-a rezolvat, în cele din urmă, problemele.


După o săptămână de utilizare, Dennis aproape a plâns. Durerile de spate și erupțiile de acnee au scăzut atât de mult încât aproape că a uitat că ceva nu a fost bine. El a vrut să cumpere mai mulți plasturi pentru a-i aduce acasă, dar i s-a spus că era un remediu local care nu putea fi dat lumii intregi. Dar Dennis acum știa cum să-și rezolve problemele și a promis să reproducă plasturii și chiar să îi îmbunătațească!

Dennis a fost prezentat unui fermier japonez care provenea dintr-o familie cu generații de medici.

După ce a părăsit refugiul, Dennis s-a întors în același oraș în care s-a întâlnit cu fermierul, în magazinul local, și i-a spus povestea plasturilor și cum l-au ajutat aceștia să își rezolve problemele. Fermierul a dat din cap și a spus că un prieten de-al său a făcut ceva asemănător cu ceea ce Dennis tocmai a descris.

Apoi l-a prezentat pe Dennis lui Kai Akira, un prieten de-al lui din copilărie .

Kai Akira era un bătrân medic japonez. El avea înțelepciunea generațiilor trecute, grijă, răbdare și iubire. El știa că, pentru ca trupul să fie vindecat, mintea și sufletul ar trebui să fie bine.

Kai a petrecut timpul culegând cu grijă ierburi în pădure și mai târziu amestecându-le așa cum bunicul și tatăl său au făcut înainte. Când Dennis și fermierul local au venit să îl viziteze pe Akira, în apropierea casei lui era un foșnet liniștitor al frunzelor din pădure, un iaz cu pește koi era lângă mica lui casă, înconjurat de seninătate și liniște. Aici, bătrânul Kai Akira i-a explicat lui Dennis ideea de "vindecare".

Vindecarea este un proces, o meditație. Ierburile se amestecă transformându-se în pulbere, pulberea este adăugată într-un bandaj pentru picioare. Acest bandaj este ulterior perfecționat într-un plasture de către proprii săi copii - plasturi pe care îi numește Nuubu. O soluție simplă, naturală pentru a reduce efectele stresului și toxicității care sunt asociate cu viața modernă într-un ritm rapid.

Și astfel, Dennis a încercat plasturele Nuubu și a descoperit că a funcționat chiar mai bine decât cel pe care îl încercase la refugiu. Împreună cu copiii lui Kai, Dennis a făcut zeci de prototipuri și a testat fiecare versiune. Au facut teste pe adulții tineri și mai în vârstă care sufereau stres și anxietate și au avut simtome vizibile ale unei vieți cu stres în corpul lor.

Ceea ce a fost uimitor a fost faptul că nu numai persoanele cu dureri de spate au fost ajutate, dar și la persoanele sănătoase fără dureri s-a constatat o creștere puternica a vitalitații, energiei și senzației de bine.

În cele din urmă, Dennis a decis să aducă tratamentul tradițional japonez din plante medicinale secrete în SUA, furnizând producția inițială de la Kai Akira și numind plasturii "Nuubu", pentru a arăta respectul față de medicul japonez.

Nuubu se vinde acum ca pâinea caldă în întreaga lume!


Dennis a dăruit sute de mostre de Nuubu tuturor celor pe care îi cunoștea. Doar transmițând informația de la un om la altul, atât oamenii care sufereau, cât și oamenii care iubeau noua energie pe care o simțeau, veneau în mod repetat la Dennis pentru a-i cere mai mulți plasturi pentru picioare.

Nuubu este acum disponibil pentru toată lumea! Dennis a înființat o companie pentru a vinde Nuubu original, puternic, perfect pentru oricine! El a decis să le comercializeze direct doritorilor la un preț rezonabil. Acest lucru a fost făcut astfel încât el să poată controla calitatea. Procesul de fabricație trebuie să fie exact, ierburile trebuie culese și uscate în mediul rural din Japonia. Procesul de ambalare trebuie să fie exact, plante după plante, la fel cum le-a ambalat Kai Akira. Dennis știa că ar putea exista imitații, dar nicio altă companie nu deținea adevăratul secret al plantelor specifice care trebuiau culese pentru plasture. Prima lansare a lui Nuubu a fost o EXPLOZIE. Comenzi facute din nou și noi comenzi, toate s-au adunat. Destul de curând, cererea pentru Nuubu a depășit capacitatea culegatorilor de ierburi de a culege suficiente plante!

Nuubu acționează rapid. Este timpul să scăpați de stres și anxietate!

Aflați cum funcționează și obțineți Nuubu pentru dvs.!

Nuubu ajută corpul să elimine toxine prin utilizarea puterii de reflexoterapie să atingă punctele de acupunctura de pe tălpile picioarelor. Acești plasturi pentru picioare oferă un mod convenabil și sănătos pentru a scăpa corpul de toxine, ajutându-vă să trăiți o viață mai puternică și mai fericită. Plasturii de detoxifiere conțin, de asemenea, oțet din lemn și ioni negativi, care sunt benefice pentru organismul nostru.

În plus, plasturii pentru picioare ajută, de asemenea, la îmbunătățirea circulației sângelui. Simptomele de circulație sanguina slabă includ mâinile și picioarele reci, crampe musculare, oboseală, picioare grele sau dureri. Dacă aveți oricare dintre ele, Nuubu se crede că ajută procesul de vindecare.

Când sângele circulă prin picior, plasturele utilizează aceste puncte pentru a extrage toxinele. Pe măsură ce toxinele sunt eliminate, acestea ajung la extremitățile inferioare, cum ar fi picioarele. Gravitația ajută, de asemenea, la aducerea acelor metale grele și toxine în picioarele noastre — locul în care puneți Nuubu extrage toxinele din corpul vostru.*

La ce să vă așteptați


Când vă treziți, s-ar putea să găsiți plasturi galbeni, maro sau negrii. Se spune că este reacția plasturilor care elimină toxinele peste noapte. În primele nopți în care veți utiliza Nuubu, așteptați-vă să vedeți plasturii închiși la culoare. Pe măsură ce îi folosiți continuu, aceștia vor începe să fie de o culoare mai deschisă — ceea ce ar putea însemncă că al dvs. corp transportă mai puține toxine .

1. Medicina uzuala trateaza simptomele , Nuubu ajunge la cauza problemei - toxinele - și se ocupa de ele.

Nuubu este dezvoltat pe baza înțelepciunii medicale asiatice vechi de secole. Abordează adevărata cauză ascunsă din spatele multor simptome pe care corpul dvs. le poate avea prin eliminarea toxinelor — cauza principală a multor dureri și probleme — din corpul dvs.

2. Nuubu este natural și ecologic

Nuubu este produs din ierburi culese din pădurea japoneză! Este totul natural. Ierburile sunt de origine asiatică, încercate cu adevărat de vindecătorii locali de-a lungul secolelor. Nu e creată poluare în procesul de fabricație a plasturilor Nuubu - aceștia sunt ecologici.

3. Ajută la eliberarea de stres

Unul dintre beneficiile cheie ale lor Nuubu este eliberarea de stres. Plasturii reconfortează tălpile picioarelor pe timp de noapte, susținând că eliberează organismul de stresul și oboseala care se acumulează pe parcursul zilei.

4. Reduce anxietatea

Nuubu promite, de asemenea, să alunge anxietatea în timp ce dormiți. După câteva zile de utilizare, ar trebui să simțiți o stare de bine în mintea și corpul dvs. la trezire.

5. Somn mai bun

Dacă aveți sau nu probleme cu somnul, Nuubu vă poate ajuta să vă îmbunătățeasă somnul. Confortul oferit de Nuubu tălpilor dvs. ar trebui să vă facă noaptea binecuvântată și să îmbunătățească calitatea somnului, astfel încât să vă treziți bine, odihnit și activ.

6. Efecte Anti-îmbătrânire

Nuubu are efecte anti-îmbătrânire - îmbunătățește calitatea pielii, precum și organele! Eliminarea toxinelor ajută la curățarea porilor, așa că ar trebui să observați o scădere a erupțiilor de acnee și a altor probleme legate de piele. Așteptați-vă să vedeți pielea lucioasă și tânără după utilizarea Nuubu!

Cum utilizați Nuubu?


Păstrați-i în noptieră, astfel încât să nu trebuiască să vă plimbați odată ce i-ați pus. Scoateți ambalajul și așezați plasturele pe zona centrală a tălpii piciorului și aplicați banda atașată peste plasture, pentru a vă asigura că acesta rămâne fixat. Și asta este tot! Puteți să vă culcați și să-i țineți Nuubu pe durata întregii nopți - îndepărtați-i doar dimineața. Odată ce i-ați dat jos, ar trebui să vedeți rezultatele în funcție de culoarea plasturilor. Fiecare plasture este de unică folosință, așa că aplicați unul nou în fiecare noapte.

Încă nu ești convins?


Nuubu vă oferă eliberarea de stres de care ați avut atâta nevoie. Veți avea mai multă energie, vă veți simți mai sănătos și, în general, mai fericit. Toată lumea se va întreba care este secretul dvs.!

Pentru o perioadă limitată de timp, plasturii Nuubu pentru detoxifiere care se aplică pe picioare sunt disponibili cu un 70 % reducere.

Vă veți simți atât de bine încât vă veți întreba de ce nu i-ați folosit mai devreme!


Eliminând toxinele din organism poate:

reduce durerile de spate;

crește calitatea somnului;

elibereaza stresul și anxietatea;

curăță porii și luptă împotriva acneei;

revitalizarea corpului cu energie nouă.

Obțineți astăzi 70% REDUCERE la Nuubu! Achiziționați Nuubu original doar de pe site-ul oficial ➢

Milioane de oameni din întreaga lume jură că acești plasturi de detoxifiere fac minuni!

Comentarii

LCard

Rareori scriu recenzii doar dacă este ceva de care sunt impresionat. În fiecare dimineață aveam o rigiditate musculară în gât / umeri, simțindu-mă amețit. Dar, după câteva zile de utilizare a Nuubu, abia am observat puțină rigiditate, așa că m-au ajutat să nu mă simt atât de morocănos când mă trezeam. Am fost sceptic înainte de a cumpăra, dar curiozitatea mea a scos ce e mai bun din mine, așa că am decis să încerc și mă bucur că am făcut-o. Acum cred în acest produs din cauza diferenței pe care o simt.

Nicole Herbig

Am cumpărat acest produs poate de 4 ori deja. Aproape fiecare membru al familiei mele l-a încercat. Cu toții am avut rezultate excelente și ne-am simțit mult mai bine după ce le-am folosit. Recomandat cu tărie pentru toată lumea.

Frank Miller

I-am cumpărat pentru soția mea și îi iubește! Ei funcționează. Au un aspect scârbos când îi scoți, dar ea se simtei mai bine cu fiecare utilizare. Voi continua să ii cumpăr pentru ea :D

db400

Am folosit câțiva plasturi de detoxifiere în trecut, dar nu mi-au plăcut atât de mult. Nu era nici o diferență și au fost atât de incomozi! Prin urmare, am cercetat și am aflat că totul depinde de ingrediente. Acesta a fost principalul motiv pentru care am cumpărat Nuubu. Pentru prețul acesta rezultatul pe care îl obțineți este cu adevărat uimitor. Maseur-ul meu mi-a spus că am tone de toxine în corp. El a fost cel care m-a sfătuit să cumpăr câțiva din nou. Am făcut așa cum m-a sfătuit și pot simți diferența! Când folosesc doar unul, nu mă simt diferit, dar când folosesc trei, este uimitor. Simt că funcționează și este cel mai tare sentiment!

D.J.

Ajută cu balonarea și pielea mea arată frumos. Îi folosesc în fiecare seară. Pielea mea arată cel mai bine de câțiva ani încoace. Mă bucur că i-am găsit.

_carlanaise_

Pot spune cu adevărat că funcționează. I-am folosit zilnic până când nu am mai văzut nici un pic de negru. Funcționează. Când utilizați asigurați-vă că aveți picioarele spălate si uscate. Apoi puneți-i. Vă recomandăm să utilizați acest produs atunci când sunteți gata de culcare.

hazzasis_281

Ei bine, mi s-a spus că s-ar putea să am nevoie de o proteză la șold. Așa că am spus hai să încerc. Am folosit acești plasturi Nuubu în fiecare seară, iar la îndepărtarea lor dimineața, erau foarte negrii. După o săptămână de utilizare, culoarea neagă aproape dispărut, iar durerea este aproape inexistentă.

Reducere: 70% Reducere. Nu ratați!!!
ACEASTA ESTE O RECLAMĂ ȘI NU UN ARTICOL DE ȘTIRI, DE BLOG SAU DESPRE PROTECȚIA CONSUMATORULUI
INFORMAȚII MARKETING: Acest website este un spațiu de vânzare. Așadar, vă informăm că proprietarul beneficiază financiar în urma produselor și serviciilor promovate pe acest website. Proprietarul încasează o plată la fiecare posibilă vânzare, fără însă a depăși aceste atribuții.
INFORMAȚII PUBLICITARE: Acest website, cât și produsele și serviciile afișate pe acest site sunt piețe publicitare. Acest website are scop de promovare și nu este o publicație de știri. Fotografiile și persoanele afișate pe acest site au scop publicitar. Atât proprietarul site-ului, cât și produsele și serviciile afișate pe acest site au singurul scop de a le oferi consumatorilor un mijloc de achiziție și de comparație a produselor.
Verificați disponibilitatea

*Rezultatele individuale pot varia.