Bästsäljande japanska plåster finns nu i lager




En av våra toppredaktörer var fantastisk. Tills han inte var det. Dennis, som vi kallar honom här av sekretessskäl, är en bra kollega och vän till oss — snygg, framgångsrik i sin karriär och i ett stabilt långvarigt förhållande. Någon som du skulle säga har allt.

Han tog examen från Georgetown University med en magisterexamen i litteratur och avancerade snabbt från författare till redaktör. Dennis var en inspiration. Förutom ett fruktansvärt problem.

Under en period började Dennis distansera sig från kontoret och vårt team. Han led av svår stress och ångest, och det syntes — han började gå gråa hår, utvecklade akneutbrott och upplevde ryggont. Han var framgångsrik, men biverkningarna från att arbeta så långa timmar kom ikapp honom.

Dennis är en nära vän till mig, så vi höll kontakten. Han visste att problemet låg i hans livsstil. Han bytte karriär till en mer avslappnad position på ett lokalt förlag, började göra yoga, äta hälsosamt. Men hans hudproblem försvann inte.


Dennis la två månader på att försöka komma tillbaka till sitt gamla jag, men det ändrades inte — grått hår, akneutbrott och ryggont.

Men han hade alltid haft ett intresse för traditionell medicin. Och han bestämde sig för att prova att åka till Japan och prata med olika läkare.

Vissa läkare försökte göra tester, röntgen och biopsier, men ingen kunde identifiera varför Dennis hade sina symtom.

Ingenting tycktes fungera. Tills han en morgon talade med en jordbrukare på en lokal marknad och berättade om sina hälsoproblem.

"Du måste åka till den här dolda Ryokan (en andlig kurort) dit många kända japaner åker för att hitta botemedel för sina hudproblem" sa bonden.

Och det gjorde Dennis — han åkte till denna dolda andliga kurort i en vecka.

Under en vecka lärde sig Dennis av de lokala munkarna — han städade de gemensamma utrymmena med munkarna, åt naturlig mat, gjorde yoga och han började må bättre.

Runt den femte dagen märkte en av de praktiserande att Dennis hade svår ryggsmärta medan han försökte resa sig från sin säng. Han såg att Dennis hade ont, observerade kroppens rörelser, hårets gråa ton och akneutbrotten i ansiktet.

Praktiseraren berättade för Dennis att hans kropp såg ut att ha en överbelastning av toxiner. Det verkade, sa han, som om Dennis hade levt en mycket stressig livsstil och glömt att ta hand om sin kropp för länge. Det fanns ett naturligt läkemedel, sade han, som Dennis borde prova.

”Fötterna är fulla av de mest känsliga nerverna och kroppens energicentra. Alla kroppssystem flyter genom fötterna. Men när tog du sist hand om dina fötter ordentligt?”

Frågan förblindade Dennis. Han visste att utövaren hade en poäng — även om Dennis försökte äta rätt, gå på yogakurs eller jogga — han tänkte aldrig riktigt på att ta hand om den del av kroppen som är bland de viktigaste för att upprätthålla ett hälsosamt blodflöde i kroppen.

Praktiseraren gav Dennis speciella fotplåster som han berättade var gjorda av olika örter — en hundra år gammal läkekonst som japanerna hade använt för att stabilisera blodflödet i fötterna och bidra till att minska antalet gifter som ackumulerats där. När allt kommer omkring, sa han, är fötterna den plats där det första chakrat finns — det är din anslutning till jorden, och om du inte tar väl hand om den kommer du att förlora den här anslutningen.

Plåstren hade en behaglig lavendeldoft och skulle bäras på natten. Följande natt satte Dennis plåstren på fötterna enligt instruktionen från praktiseraren. Han upplevde en trevlig värme och komfort, vilket hjälpte honom att somna snabbare.

Följande morgon, när Dennis vaknade och tog bort plåstren, var de färgade svarta. Helt svarta. Det verkade konstigt för Dennis hade tvättat fötterna föregående natt så det fanns inget sätt för dem att bli smutsiga. Dennis gick tillbaka till praktiseraren och frågade vad orsaken kan vara.

”Enligt forntida japansk medicinsk kunskap har vår människokropp över 360 akupunkturpunkter. Mer än 60 av akupunkturpunkterna finns på fotsulorna. Våra fötter är reflekterande zoner över våra inre organ.” började praktiseraren förklara.

Han fortsatte, ”dessa plåster stimulerar de 60 akupunkturpunkterna på dina fötter och hjälper till att avgifta din kropp. Örtblandningen drar ut gifter från fötterna på ett säkert och icke-invasivt sätt. De toxiner som lämnar kroppen är det som färgar plåstren svarta.”

Dennis kunde inte tro det — och han hade rätt i sin misstro. Aldrig i sitt liv hade han hört talas om något liknande.. Men han bestämde sig för att prova plåstren och fortsatte att använda dem i ytterligare en vecka. Varje natt satte han rena vita plåster på fötterna och på morgonen vaknade han med helt svarta plåster.

Men varje natt verkade plåstren bli mindre och mindre svarta. Vid dag 6 märkte han att hans ansikte blev ljusare och återfick en sund ton. Hans hårstrån tycktes inte längre lika gråa. Dessutom var det till och med lättare att gå upp ur sängen — smärtorna i ryggen minskade.

Dennis hittade en hundra år gammal lösning som äntligen löste hans hudproblem.


Efter en veckas användning grät Dennis nästan. Hans ryggont och akneutbrott hade avtagit så mycket att han nästan glömde att något hade varit fel. Han ville köpa fler plåster för att ta med sig hem, men han fick höra att de var ett lokatl läkemedel som inte skulle komma ut i den stora världen. Men Dennis visste nu hur han kunde lösa sina hudproblem, och han lovade sig själv att återskapa plåstren och till och med förbättra dem!

Dennis presenterades för en japansk bonde som kom från en familj med generationer av läkare.

När han lämnade kurorten kom Dennis tillbaka till samma stad där han hade träffat bonden på en lokal marknad och berättade för honom om plåstrens historia och hur de hjälpte till att lösa Dennis hudproblem. Bonden nickade med huvudet och sa att en vän till honom hade gjort något liknande.

Han presenterade sedan Dennis för Kai Akira, en barndomsvän till honom.

Kai Akira var en åldrande japansk läkare. Han besatt visdom som kommit genom generationer, omsorg, tålamod och kärlek. Han visste att för att kroppen skulle bli helad, måste också sinne och själ tas om hand.

Kai tillbringade sin tid med att noggrant plocka örter i skogen och blandade dem senare som hans farfar och far gjort tidigare. När Dennis och den lokala bonden åkte för att besöka Kai Akira fanns det ett fridfullt ljud av löven i skogen nära hans hem, en damm med koifiskar nära hans lilla hus, omgivet av stillhet och tystnad. Här förklarade den gamle mannen Kai Akira för Dennis tanken kring "helande".

”Helande” är en avgiftningsprocess, en meditation. Örterna blandas till ett pulver, pulvret tillsätts till ett bandage för fötterna. Det bandaget perfekteras senare till ett plåster av hans egna barn — ett plåster som han kallar Nuubu. En enkel, naturlig lösning för att minska effekterna av stress och toxicitet som är förknippade med det snabba moderna livet.

Så Dennis provade Nuubu plåstret, och han upptäckte att det fungerade ännu bättre än det han hade provat vid kurorten. Tillsammans med Kais barn gjorde Dennis dussintals prototyper och testade varje version. De gav prover till unga och äldre vuxna som led av stress och ångest, och hade synliga symtom på ett stressat liv på sina kroppar.

Det som var förvånande var att inte bara personer med ryggsmärta blev hjälpta, friska människor utan smärta rapporterade också om en enorm ökning av vitalitet, energi och välbefinnande.

Till slut bestämde sig Dennis för att ta med den hemliga traditionella japanska örtläkekonsten till USA genom att köpa in Kai Akiras produktion och kalla plåstren "Nuubu" för att visa respekt för den japanska läkaren.

Nuubu sprider sig som en löpeld!


Dennis delade ut hundratals prover av Nuubu till alla han kände. Genom detta kom både människor som led och människor som älskade den nya energin de kände tillbaka igen och igen till Dennis för att be om fler fotplåster.

Nuubu är nu tillgängliga för alla! Dennis skapade ett företag för att sälja den ursprungliga, kraftfulla, optimerade NUUBU TILL ALLA! Han bestämde sig för att marknadsföra dem direkt till allmänheten till ett rimligt pris så att han kunde kontrollera kvaliteten. Tillverkningsprocessen måste vara exakt. Örterna måste plockas och torkas på landsbygden i Japan. Förpackningsprocessen måste vara exakt, ört efter ört, precis som Kai Akira förpackade dem. Dennis visste att det kunde finnas efterliknande, men inget annat företag hade den sanna hemligheten för vilka specifika örter som måste plockas för plåstret. Den första omgången av NUUBU EXPLODERADE. Ombeställningar och nya beställningar strömmade in. Ganska snart översteg efterfrågan på NUUBU örtplockarnas förmåga att plocka tillräckligt med örter!

Nuubu fungerar omedelbart. Det är dags att bli av med din stress och ångest!

Ta reda på hur de fungerar och prova Nuubu själv!

Nuubu hjälper din kropp att avlägsna toxiner genom att använda zonterapisk kraft för att utnyttja akupunkturpunkter på fotsulorna. Dessa fotkuddar erbjuder ett bekvämt och hälsosamt sätt att rensa din kropp från toxiner, vilket hjälper dig att leva ett starkare och lyckligare liv. Detoxplåstren innehåller också trävinäger och negativa joner som är fördelaktiga för vår kropp.

Dessutom hjälper fotplåster också till att förbättra blodcirkulationen. Symtomen på dålig blodcirkulation inkluderar kalla händer och fötter, muskelkramper, trötthet, tunga eller värkande ben. Om du har något av dem, kan Nuubu hjälpa till med att lindra.

När blod cirkulerar genom foten använder plåstret dessa punkter för att dra ut gifter. När gifter trycks bort hamnar de i nedre extremiteterna, som fötterna. Gravitation hjälper också till att föra tungmetaller och gifter till våra fötter — den plats där du sätter Nuubu för att extrahera toxinerna från din kropp.*

Vad du kan förvänta dig:


När du vaknar kan du upptäcka att dynorna blivit gula, bruna eller svarta. Det sägs vara reaktionen från dynorna som eliminerar toxinerna under natten. De första nätterna du använder Nuubu, förvänta dig att dynorna blir mörka. När du använder dem kontinuerligt kommer de att bli ljusare — det kan innebära att din kropp bär på färre gifter.

1. Vanlig medicin behandlar symtom, Nuubu kommer till roten av problemetet — toxiner — och hanterar dem.

Nuubu är utvecklade baserat på hundra år gammal asiatisk medicinsk visdom. De tar itu med den sanna, dolda orsaken bakom många symtom som din kropp kan uppleva genom att ta bort toxinerna — orsaken till många smärtor och problem — från din kropp.

2. Nuubu är naturligt och naturvänligt

Nuubu är gjorda av örter som finns i de japanska skogarna! Det är helt naturligt. Örterna är av asiatiskt ursprung, använda av de lokala helande männen genom århundradena. Ingen förorening orsakas vid tillverkning av Nuubu plåster — de är miljövänliga.

3. Hjälper till att lindra stress

En av de viktigaste fördelarna med Nuubu är stressavlastning. Kuddarna tar hand om fotsulorna på natten och hävdar att de befriar kroppen från stress och trötthet som ackumuleras under dagen.

4. Minskar ångest!

Nuubu lovar också att driva bort din ångest medan du sover. Efter några dagars användning bör du känna dig mer lätt och tydlig i ditt sinne och din kropp när du vaknar.

5. Bättre sömn

Oavsett om du har problem med att sova eller inte kan Nuubu hjälpa dig att förbättra din sömn. Komforten Nuubuen ger dina sulor göra din natt mer behaglig och förbättrar din sömnkvalitet så att du vaknar utvilad och pigg.

6. Föryngrande effekter

Nuubu är föryngrande — de förbättrar din hud såväl som dina organ! Avlägsnandet av toxiner hjälper till att rengöra porerna, så du kan se en minskning av akneutbrott och andra hudrelaterade problem. Förvänta dig att din hud ser klar och ung ut efter användning av Nuubu!

Hur använder du Nuubu?


Förvara dem vid ditt sängbord, så att du inte behöver gå runt när du har satt på dem. Ta bort förpackningen och placera dynan på mitten av foten och applicera den bifogade remsan över dynan för att se till att den förblir på plats. Och det är allt! Du kan sova och behålla Nuubu på över natten — ta bara bort dem på morgonen. När du har tagit bort dem bör du se resultaten på plåstrets färg. Varje plåster är för engångsbruk, så applicera nya varje kväll.

Fortfarande inte övertygad?


Nuubu ger dig den stressavlastning som du saknat. Du kommer att ha mer energi, känna dig friskare och totalt sett lyckligare. Alla kommer undra vad din hemlighet är!

Under en begränsad tid finns Nuubu detoxfotplåster tillgängliga med en 70% rabatt.

De kommer att vara så fantastiska att du undrar varför du inte skaffade dem tidigare!


Att ta bort gifter från kroppen kan:

minska ryggont

öka sömnkvaliteten;

lindra stress och ångest,;

rensa porer och hjälpa mot akne;

vitalisera din kropp med ny energi.

Få 70% RABATT på Nuubu idag! Få äkta Nuubu endast på den officiella webbplatsen ➢

Miljontals människor världen över svär att detoxplåster gör underverk!

Kommentarer

LCard

Jag skriver sällan recensioner såvida det inte är något jag är imponerad av. Varje morgon hade jag muskelstyvhet i nacken/axlarna och kände mig trött. Men efter några dagars användning av Nuubu märkte jag knappt någon stelhet, så det hjälpte mig att inte känna mig så trött av att vakna. Jag var skeptisk innan jag köpte dem, men jag var så nyfikenhet så jag bestämde mig för att prova, och jag är glad att jag gjorde det. Jag tror nu på den här produkten på grund av skillnaden jag känner.

Nicole Herbig

Jag har köpt den här produkten kanske fyra gånger redan. Nästan varje familjemedlem har provat dem. Vi har alla haft fantastiska resultat och har känt oss mycket bättre efter att ha använt dessa. Rekommenderar starkt till alla.

Frank Miller

Jag köpte dessa till min fru och hon älskar dem! De fungerar. De är äckliga när du tar av dem men hon mår bättre efter varje användning. Jag kommer att fortsätta köpa dessa för henne :D

db400

Jag har använt några detox-plåster tidigare men tyckte inte mycket om dem. Det var ingen skillnaden och de var så obekväma! Därför gjorde jag en undersökning och fick reda på att allt beror på ingredienserna. Detta var den främsta anledningen till att jag har köpt Nuubu. För priset och det du får är det fantastiskt. Min massageterapeut sa till mig att jag har massor av gifter i kroppen. Det var han som föreslog att köpa några igen. Jag har gjort som han föreslagit och jag känner skillnaden! När jag bara använder en känner jag mig inte annorlunda men när jag har använt de tre är det fantastiskt. Jag kan känna att det fungerar och det är den coolaste känslan!

D.J.

Hjälper mot uppblåsthet och min hud ser vacker ut. Jag använder dem varje kväll. Min hud ser bättre ut än på många år. Jag älskar dem.

_carlanaise_

Jag kan verkligen säga att det fungerar. Jag använde dem dagligen tills de inte längre blev svarta. Det fungerar. Se till att tvätta av och torka fötterna innan du använder dem. Jag rekommenderar att du använder den här produkten när du gör dig redo för sängen.

hazzasis_281

Jag fick veta att jag kan behöva byta höft. Så jag sa låt mig prova. Jag använde dessa Nuubu-plåster varje natt, och vid borttagning på morgonen var de väldigt svarta. Efter en veckas användning är det svarta nästan borta och smärtan är nästan obefintlig.

Rabatt: 70% rabatt. Missa inte detta.
DET HÄR ÄR REKLAM OCH INTE EN NYHETSARTIKEL, BLOGG ELLER KONSUMENTINFORMATION
MARKNADSFÖRINGSINFORMATION: Denna webbplats är en marknadsplats. Som sådan bör du veta att ägaren har en ekonomisk koppling till de produkter och tjänster som annonseras på webbplatsen. Ägaren erhåller betalning när en kvalificerad lead hänvisas, men det är hela omfattningen av det.
REKLAMINFORMATION: Denna webbplats och de produkter och tjänster som hänvisas till på webbplatsen är marknadsplatser för reklam. Denna webbplats är en annons och inte en nyhetspublikation. Eventuella fotografier av personer som används på denna webbplats är modeller. Ägaren till denna webbplats och de produkter och tjänster som hänvisas till på denna webbplats tillhandahåller endast en tjänst där konsumenter kan få information och jämföra.
Kontrollera tillgänglighet

*Individuella resultat kan variera.