Bestselgende fotplaster fra Japan er nå tilbake på lager




En av toppredaktørene våre hadde det bra. Helt til han ikke hadde det bra lenger. Dennis, som her har fått nytt navn av personvernhensyn, er en flott kollega og venn av oss - kjekk, vellykket i karrieren og i et godt, langvarig forhold. En som har alt man kan ønske seg.

Han tok en mastergrad i litteratur ved Georgetown University og steg raskt i gradene fra forfatter til redaktør. Dennis var en inspirasjon. Bortsett fra ett forferdelig problem.

På et tidspunkt begynte Dennis gradvis å distansere seg fra andre på kontoret og teamet vårt. Han slet med alvorlige symptomer på stress og angst, og det var synlig - han begynte å få grå hår, utviklet kviseutbrudd og hadde ryggsmerter. Han var suksessfull, men bivirkningene av lange arbeidssdager begynte å sette dype spor.

Dennis er faktisk en nær venn av meg, så vi holdt kontakten. Han visste at problemet var livsstilen hans. Han byttet karriere til en mer avslappet stilling i et lokalt forlag, begynte å gjøre yoga og spise sunt. Men problemene hans stoppet ikke likevel.


Dennis brukte to måneder på å komme seg tilbake til sitt gamle jeg, men det var ikke det samme - han hadde fortsatt grå hår, kviseutbrudd og ryggsmerter.

Men han hadde alltid interesse for tradisjonell medisin. Han bestemte seg for å prøve det ut ved å dra til Japan for å snakke med flere forskjellige leger.

Enkelte leger prøvde å ta tester, C-scanner og biopsier, men ingen klarte å finne ut hvor symptomene til Dennis kom fra.

Ingenting så ut til å fungere. Helt til han en morgen snakket med en bonde på et lokalt marked og fortalte om sine helseproblemer.

"Du må dra til denne skjulte Ryokan (et åndelig retreat) dit mange berømte japanere drar for å finne en kur for problemene sine." fortalte bonden.

Så det gjorde Dennis - han dro til denne bortgjemte spirituelle retreaten i en uke.

Denne uken, lærte Dennis mye fra lokale munker - han rengjorde fellesområdene med munkene, plukket naturlig mat, gjorde yoga og begynte omsider å føle seg litt bedre.

Rundt dag nummer 5 i retreatperioden hans, merket en praktikant at Dennis opplevde sterke ryggsmerter når han prøvde å komme seg opp fra senga. Han så på Dennis mens han opplevde smertene og merket kroppsbevegelsene hans, det grånende håret og akneutbruddene i ansiktet hans.

Praktikanten fortalte Dennis at kroppen hans så ut som den var forgiftet av giftstoffer. Han sa at det virket som at Dennis levde en veldig stressende livsstil og at han hadde glemt å ta vare på kroppen sin for lenge. Det fantes en naturlig motgift som han kunne prøve ut.

"Føttene er stappfulle av de mest sensitive nervene og energisentrene i kroppen. Alle kroppslige systemer flyter gjennom føttene. Men når var siste gangen du tok skikkelig vare på føttene dine?"

Spørsmålet lamslo Dennis. Han viste at praktikanten hadde et poeng - selv om Dennis prøvde å spise riktig, gjøre yoga eller jogge - tenkte han egentlig aldri på å ta vare på denne delen av kroppen, som var så avgjørende når det kom til å opprettholde sunn blodflyt gjennom kroppen.

Terapeuten ga Dennis spesielle fotplaster som han sa var laget av forskjellige urter - en hundre år gammel kur japanerne hadde brukt for å stabilisere blodstrømmen i føttene og bidra til å redusere antall giftstoffer som samler seg der. Når alt kommer til alt, er føttene der det første chakraet befinner seg - det er din forbindelse med jordkloden, og hvis du ikke tar godt vare på dem, kommer du til å miste denne forbindelsen.

Plastrene hadde en behagelig lavendellukt og skulle brukes om natten. Natten etter satte Dennis plastrene på føttene, som instruert av terapeuten. Han følte behagelig varme og komfort, noe som hjalp ham med å sovne raskere.

Da Dennis våknet neste morgen og tok av plastrene, var de farget i svart. Helt svarte. Det virket merkelig, for Dennis hadde vasket føttene kvelden før, så de kunne umulig være skitne. Dennis gikk tilbake til terapeuten og spurte hva årsaken kunne være.

“Ifølge antikk Japansk medisinkunnskap, har kroppen vår over 360 akupunkturpunkter. Mer enn 60 av akupunkturpunktene finnes på føttene våre. Føttene er reflektive soner for organene våre.” begynte praktikanten å forklare.

Han fortsatte, “disse plastrene stimulerer de 60 akupunkturpunktene på føttene for å hjelpe med å rense kroppen din. Urtemiksturen hjelper til med å trekke giftstoffene ut av føttene på en trygg og ikke-invasiv måte. De svarte flekkene er giftstoffene som forlater kroppen din”

Dennis kunne ikke tro det - og han hadde rett i å være vantro. Aldri i sitt liv hadde han hørt om noe lignende. Men han bestemte seg for å prøve plastrene og fortsatte å bruke dem i en uke til. Hver kveld satte han på rene, hvite plaster på føttene, og om morgenen våknet han opp med svarte plaster.

For hver natt så det imidlertid ut til at flekkene ble mindre og mindre svarte. På dag 6 la han merke til at ansiktet ble lysere og fikk en sunnere struktur. Det virket som om gråningen av håret hadde stoppet. Dessuten var det til og med lettere å komme seg ut av sengen - smertene i ryggen ble mindre.

Dennis fant en eldgammel løsning som endelig løste problemene hans.


Etter en ukes bruk gråt Dennis nesten. Ryggsmertene og akneutbruddene hadde avtatt så mye at han nesten glemte at det hadde vært noe galt. Han ville kjøpe med seg flere plaster hjem, men fikk beskjed om at det var en lokal kur som han ikke ville avsløre for omverdenen. Men Dennis visste nå hvordan han skulle løse problemene sine, og han lovet å gjenskape plastrene, og til og med forbedre dem!

Dennis ble introdusert for en japansk bonde som kommer fra en familie med flere generasjoner av leger.

Da han forlot retreaten, dro Dennis tilbake til byen der han hadde møtt bonden på et lokalt marked og fortalte ham historien om plastrene og hvordan de bidro til å løse Dennis' problemer. Bonden nikket og sa at en venn av ham hadde laget noe som lignet på det Dennis hadde beskrevet.

Han introduserte deretter Dennis for Kai Akira, en barndomsvenn av ham.

Kai Akira var en eldre Japansk lege. Han hadde visdom som gikk gjennom generasjoner med pleie, tålmodighet og kjærlighet. Han visste at sinnet og sjelen må tas vare på for at kroppen skal kunne helbredes.

Kai tilbrakte tiden med å plukke urter i skogen og senere blande dem slik bestefaren og faren hadde gjort i sin tid. Da Dennis og den lokale bonden kom på besøk til Kai Akira, hørtes det en fredelig rasling av løv i skogen like ved hjemmet hans, en dam med koifisk i nærheten av det lille huset hans, omgitt av ro og stillhet. Her forklarte den gamle mannen Kai Akira ideen om "healing" for Dennis.

"Helbredningen" er en prosess, en meditasjon. Urtene blir blandet med et pulver, pulveret smøres på bandasjer for føttene. Bandasjen ble senere gjort om til plastre av hans egne barn. Han kaller plastrene for Nuubu. En enkel, naturlig løsning for å redusere effekten stress og giftstoffer assosiert med et moderne liv har på kroppen.

Så derfor prøvde Dennis ut Nuubu plastrene og oppdaget at de fungerte enda bedre enn de han hadde prøvd på retreatet. Sammen med Kais barn, lagde Dennis mange ulike prototyper og testet ut alle. De ga bort prøver til yngre og eldre voksne som slet med stress og angst og som hadde synlige symptomer på et stressende liv.

Det forbløffende var at det ikke bare var mennesker med ryggsmerter som opplevde effektene, men også friske mennesker uten smerter rapporterte om et enormt løft i vitalitet, energi og velvære.

Derfor bestemte Dennis seg til slutt for å ta med den hemmelig Japanske urtebehandlingen til U.S.A, med produksjon fra Kai Akira i begynnelsen, og han kalte plastrene for "Nuubu" for å vise respekt til den Japanske legen.

Nuubu var brennhett!


Dennis delte ut hundrevis av prøver av Nuubu til alle han kjente. Via jungeltelegrafen kom både folk som led, og folk som elsket den nye energien de følte, tilbake til Dennis igjen og igjen for å be om flere fotplaster.

Nuubu er nå tilgjengelig for alle! Dennis grunnla et firma for å selge de originale, kraftfulle og forbedrede NUUBU TIL ALLE! Han bestemte seg for å markedsføre dem direkte til befolkningen for en billig penge. Dette var fordi han ville kontrollere kvaliteten. Produksjonsprosessen måtte være presis. Urtene måtte plukkes og tørkes ute på landet i Japan. Pakkeprosessen måtte være perfekt, urt etter urt, akkurat slik Kai Akira gjorde det. Dennis visste at det kunne komme imitasjoner, men at ingen andre firmaer hadde den virkelige hemmeligheten på hvilke spesifikke urter som trengtes for plasteret. Det første opplaget av NUUBU EKSPLODERTE. Etterbestillinger og nye bestillinger strømmet inn. Snart var etterspørselen etter NUUBU større enn urteplukkernes evne til å plukke nok urter!

Nuubu fungerer umiddelbart. Det er på å tide å bli kvitt stresset og angsten din!

Finn ut hvordan de fungerer og skaff deg Nuubu selv!

Nuubu hjelper kroppen din med å fjerne giftstoffer ved hjelp av soneterapi og akupunkturpunkter på fotsålene. Disse fotputene er en praktisk og sunn måte å rense kroppen for giftstoffer på, slik at du kan leve et sterkere og lykkeligere liv. Detox-plastrene inneholder også treeddik og negative ioner som er gunstige for kroppen vår.

Dessuten bidrar fotplaster også til å forbedre blodsirkulasjonen. Symptomer på dårlig blodsirkulasjon kan være kalde hender og føtter, muskelkramper, tretthet, tunge eller verkende ben. Hvis du har noen av disse symptomene, kan Nuubu bidra til å lindre dem.

Når blodet sirkulerer gjennom foten, bruker plasteret disse punktene til å trekke ut giftstoffer. Når giftstoffene skyves bort, havner de i de nedre ekstremitetene, for eksempel føttene. Tyngdekraften bidrar også til å føre tungmetallene og giftstoffene til føttene - stedet der du setter Nuubu for å trekke ut giftstoffene fra kroppen.*

Hva kan forventes?


Når du våkner, kan det hende at plastrene er gule, brune eller svarte. Det sies å være en reaksjon på at plastrene eliminerer giftstoffene gjennom natten. De første nettene du bruker Nuubu, må du regne med at de er mørke. Etter hvert som du bruker dem kontinuerlig, vil de begynne å få en lysere farge - dette kan bety at kroppen din bærer på færre giftstoffer.

1. Vanlige medisiner behandler kun symptomer, Nuubu går til roten av problemet - giftstoffene - for å takle dem.

Nuubu er blitt utviklet basert på eldgammel Asiatisk medisinkunnskap. De takler den virkelig bakenforliggende årsaken til mange symptomer kroppen opplever ved å fjerne giftstoffer - som er hovedårsaken bak mange smerter og problemer - fra kroppen din.

2. Nuubu er naturlig og naturvennlig

Nuubu er laget av urter som finnes i Japanske skoger! De er helt naturlige. Urtene er av Asiatisk opprinnelse og nøye utprøvd av lokale helbredere gjennom århundrene. Ingen forurensning oppstår som resultat av Nuubu plastrene - de er miljøvennlige.

3. Hjelper med å lindre stress

En av de viktigste fordelene med Nuubu er stressreduksjon. Padsene lindrer fotsålene om natten, og hevdes å avlaste kroppen for stress og tretthet som akkumuleres i løpet av dagen.

4. Reduserer angst

Nuubu lover også å jage bort angsten din mens du sover. Etter et par dagers bruk, bør du føle mer ro og klarhet i sinnet og kroppen når du våkner.

5. Bedre søvnkvalitet

Uansett om du har søvnproblemer eller ikke, kan Nuubu bidra til å forbedre søvnen din. Komforten Nuubu gir fotsålene dine skal gjøre natten mer behagelig og forbedre søvnkvaliteten slik at du våkner uthvilt og aktiv.

6. Anti-aldrende effekt

Nuubu er anti-aldring - det forbedrer både hud og organer! Fjerning av giftstoffer bidrar til å rense porene, slik at du bør se en reduksjon i akneutbrudd og andre hudrelaterte problemer. Du kan forvente at huden din ser blank og ung ut etter bruk av Nuubu!

Hvordan brukes Nuubu?


Oppbevar dem på nattbordet, slik at du slipper å gå rundt når du har tatt dem på. Ta av emballasjen og plasser plasteret midt på undersiden av foten, og legg den påsatte strimmelen over plasteret for å sikre at det holder seg på plass. Og det var det! Du kan legge deg til å sove og beholde Nuubu på over natten - bare ta dem av om morgenen. Når du tar dem av, kan du se resultatene på fargen på plastrene. Hvert plaster er til engangsbruk, så bruk et nytt hver natt.

Er du fortsatt ikke overbevist?


Nuubu vil gi deg stressreduksjonen du har savnet. Du vil få mer energi, føle deg sunnere og generelt sett lykkeligere. Alle vil lure på hva hemmeligheten din er!

I en begrenset periode er Nuubu detox-fotplaster tilgjengelig med en 70% avslag.

De vil føles så fantastiske at du vil lure på hvorfor du ikke kjøpte dem tidligere!


Fjerning av giftstoffer fra kroppen din kan:

redusere ryggsmerter

forbedre søvnkvalitet

lindre stress og angst

rengjøre porer og bekjempe kviser

vitalisere kroppen din med ny energi.

Få 70% i AVSLAG på Nuubu i dag! Kjøp ekte Nuubu på den offisielle nettsiden ➢

Millioner av mennesker over hele verden sverger på at detoxplastrene gjør underverker!

Kommentarer

LCard

Det er sjeldent jeg skriver anmeldelser med mindre det er noe jeg er virkelig imponert over. Hver morgen hadde jeg muskelstivhet i nakke og skuldre, og følte meg trøtt. Men etter et par dager med bruk av Nuubu, merket jeg knapt noen stivhet, så det hjalp så jeg ikke var så morgengretten lenger. Jeg var skeptisk før jeg kjøpte, men nyskjerrigheten tok overhånd, så jeg bestemte meg for å prøve, og jeg er glad for det. Jeg stoler på dette produktet på grunn av forskjellen jeg kjente.

Nicole Herbig

Jeg har kjøpt dette produktet kanskje 4 ganger allerede. Nesten alle familiemedlemmene mine har prøvd dem. Alle av oss har fått flotte resultater og følt oss mye bedre etter bruk av disse. Anbefales på det sterkeste.

Frank Miller

Jeg kjøpte disse til kona mi og hun elsker dem! De fungerer. De er ekle når du tar dem av, men hun føler seg litt bedre etter hvert bruk. Jeg kommer til å fortsette å kjøpe disse til henne :D

db400

Jeg har brukt noen detox-plaster tidligere, men likte dem ikke noe særlig. Det var ingen forskjell, og de var såååå ubehagelige! Derfor gjorde jeg en undersøkelse og fant ut at alt avhenger av ingrediensene. Dette var hovedgrunnen til at jeg kjøpte Nuubu. For prisenbv og mengden du får, er det virkelig fantastisk. Massasjeterapeuten min fortalte meg at jeg har tonnevis av giftstoffer i kroppen. Han var den som foreslo å kjøpe flere. Jeg har fulgt hans råd og jeg merker stor forskjell! Jeg merket ingen forskjell etter å ha brukt en, men etter å ha brukt alle tre er det fantastisk. Jeg kan FØLE at det fungerer, og det er den kuleste følelsen!

D.J.

Hjelper med oppblåsthet og huden min ser nydelig ut. Jeg bruker dem hver kveld. Huden min ser bedre ut enn den har på årevis. Glad for at jeg fant dem.

_carlanaise_

Jeg kan virkelig si at det fungerer. Jeg brukte dem daglig til plastrene ikke var sarte lenger. Det fungerer. Når du bruker dem, sørg for at du vasker av føttene og tørker dem. Deretter tar du dem på. Jeg anbefaler å bruke dette produktet når du gjør deg klar til å legge deg.

hazzasis_281

Vel, jeg ble fortalt at jeg kanskje ville trenge en hofteoperasjon. Da tenkte jeg at jeg kan prøve. Jeg brukte disse Nuubuplastrene hver kveld, og når jeg fjernet dem om morgenen var de svært svarte. Etter en uke med bruk var svartfargen nesten borte, og smerten med den.

Rabatt: ‪70‬% avslag. Ikke gå glipp av det!!!
DETTE ER EN REKLAME OG IKKE EN FAKTISK NYHETSARTIKKEL, BLOGG, ELLER FORBRUKERBESKYTTELSESOPPDATERING
MARKEDSFØRINGSFORMIDLING: Denne websiden er en markedsplass. Deretter burde du vite at eieren har en økonomisk tilknytning til produktet og tjenestene som markedsføres på siden. Eieren mottar betaling når en kvalifisert leder blir henvist til, men det er hele sakens omfang.
REKLAMERINGSFORMIDLING: Denne websiden og produktene & tjenestene som henvises til på denne siden er reklameringssider. Denne websiden er en reklamering og ikke en nyhetspublisering. Alle bilder av personer som brukes på denne siden er modeller. Eieren av denne siden og produktene og tjenestene som henvises til på denne siden tilbyr kun en tjeneste hvor forbrukere kan oppdage og sammenlikne.
Sjekk tilgjengelighet

*Individuelle resultater kan variere.